Witam, ostatnio miałam bardzo bolesny okres do tego stopnia ze wzięłam ibuprom RR oraz buscopan . Trwał ból jedna dobę, mial am w tym czasie problem z wypróżnieniem , dosłownie aż mnie tyłek bolał i cała pochwa. Teraz mam owulacje i tez m am ból . Nie jest on tak mocny jak ból w czasie okresu , ale boli . Byłam po okresie u gina i stwierdził ze jest wszystko Ok . Miał ktoś podobnie?
reklama
Devin
Fanka BB :)
Pierwszy raz w okres wzielas leki przeciwbolowe? Ja kilka lat mam bardzo bolesne miesiączki gdzie 1 dnia muszę wziac tabletki przeciwbolowe. Do tego często wymioty z bólu. Mam endometrioze. W tym roku większy czas bylam na tabletkach anty wiec bylo lepiej. Lekarz nie kazal ci zrobic jakis badań?
Nel331
Ja x lat w trakcie miesiączki byłam nie do życia, brałam ketonal i inne leki, leżałam z termoforem, nie mogłam się ruszać, krew mnie zalewala tak, że ciężko było z pracy po 8h wyjść w czystych ubraniach, wizyty w toalecie były bolesne, kręgosłup mnie bolał, miałam mdłości. Znam dziewczynę, która mdlała z bólu w tramwaju np.Witam, ostatnio miałam bardzo bolesny okres do tego stopnia ze wzięłam ibuprom RR oraz buscopan . Trwał ból jedna dobę, mial am w tym czasie problem z wypróżnieniem , dosłownie aż mnie tyłek bolał i cała pochwa. Teraz mam owulacje i tez m am ból . Nie jest on tak mocny jak ból w czasie okresu , ale boli . Byłam po okresie u gina i stwierdził ze jest wszystko Ok . Miał ktoś podobnie?
Ale to było x czasu a nie jedna miesiączka.
Mam endometriozę.
I tak, owulacje też miałam bolesne ale to chyba nie jest nic strasznego.
MyszkaMiki30
Jeśli byłaś u lekarza i wszystko jest okey to jest.
Większość kobiet ma bóle w trakcie okresu i to jest całkiem normalne. A skoro miałaś problem z wyróżnieniem to może bolał brzuch od jelit Uczucie bólu w owulację też jest normalne.
Skoro bóle przeszły bo zwykłym ibupromie to czym się martwić?
Większość kobiet ma bóle w trakcie okresu i to jest całkiem normalne. A skoro miałaś problem z wyróżnieniem to może bolał brzuch od jelit Uczucie bólu w owulację też jest normalne.
Zaskoczyło to mnie bo nigdy tak nie miałam , zawsze bolało ale nie aż tak . Dlatego zmartwiłam się , cytologię mam Ok.Jeśli byłaś u lekarza i wszystko jest okey to jest.
Cytologia Ok lekki stan zapalny . Usg w porządkuPierwszy raz w okres wzielas leki przeciwbolowe? Ja kilka lat mam bardzo bolesne miesiączki gdzie 1 dnia muszę wziac tabletki przeciwbolowe. Do tego często wymioty z bólu. Mam endometrioze. W tym roku większy czas bylam na tabletkach anty wiec bylo lepiej. Lekarz nie kazal ci zrobic jakis badań?
Po prostu zaskoczyło mnie to nigdy tak nie miałam , owszem bolało ale nie do tego stopnia.Jeśli byłaś u lekarza i wszystko jest okey to jest.
Bral am czasem nospe i tyle .Pierwszy raz w okres wzielas leki przeciwbolowe? Ja kilka lat mam bardzo bolesne miesiączki gdzie 1 dnia muszę wziac tabletki przeciwbolowe. Do tego często wymioty z bólu. Mam endometrioze. W tym roku większy czas bylam na tabletkach anty wiec bylo lepiej. Lekarz nie kazal ci zrobic jakis badań?
Kwiatuszek34
Może to być endometrioza. Niestety wielu lekarzy to bagatelizujemy. Endometrioza nie zawsze towarzyszy przez całe życie może być nabyta np przy porodzie
reklama
Devin
No to moze i życzę tego by to bylo jednorazowe bo ja czesto mialam takie bóle ze wymioty, zimne poty, w nocy jak dostalam okres to z bolu szlam pod prysznic i tak sobie stałam/ siedziałam przez godzine bo tylko tak nie czulam az tak bólu.
Mam kolezanke ktora pierwszego dnia jechala na sor pod kroplówkę bo leki nie pomagały
Mam kolezanke ktora pierwszego dnia jechala na sor pod kroplówkę bo leki nie pomagały