MasakraNo to moze i życzę tego by to bylo jednorazowe bo ja czesto mialam takie bóle ze wymioty, zimne poty, w nocy jak dostalam okres to z bolu szlam pod prysznic i tak sobie stałam/ siedziałam przez godzine bo tylko tak nie czulam az tak bólu.
Mam kolezanke ktora pierwszego dnia jechala na sor pod kroplówkę bo leki nie pomagały
reklama
matkaniewariatka
Fanka BB :)
ja miewam bolesne owulacje jak pęcherzyk strzeli w jakieś naczynie krwionośne. robi się wtedy torbiel krwotoczna i na początku mocno boli, a wchłaniać może się kilka mc. może tak się u Ciebie teraz wydarzyło? nie jest to raczej niebezpieczneWitam, ostatnio miałam bardzo bolesny okres do tego stopnia ze wzięłam ibuprom RR oraz buscopan . Trwał ból jedna dobę, mial am w tym czasie problem z wypróżnieniem , dosłownie aż mnie tyłek bolał i cała pochwa. Teraz mam owulacje i tez m am ból . Nie jest on tak mocny jak ból w czasie okresu , ale boli . Byłam po okresie u gina i stwierdził ze jest wszystko Ok . Miał ktoś podobnie?
PasiastyOgon
Moderator
Ja tak mam po ciążach, w trakcie owulacji. Ginekolog nic nie widział, dopiero fizjoterapeutka uroginekologiczna zasugerowala przekrwienie w miednicy, poszerzone żyły. Potwierdziło się to potem na innym usg. Najbardziej boli kiedy owu jest z lewego jajnikaWitam, ostatnio miałam bardzo bolesny okres do tego stopnia ze wzięłam ibuprom RR oraz buscopan . Trwał ból jedna dobę, mial am w tym czasie problem z wypróżnieniem , dosłownie aż mnie tyłek bolał i cała pochwa. Teraz mam owulacje i tez m am ból . Nie jest on tak mocny jak ból w czasie okresu , ale boli . Byłam po okresie u gina i stwierdził ze jest wszystko Ok . Miał ktoś podobnie?