reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle

Ja jutro idę do ortopedy, bo mi biodro coraz bardziej strajkuje :(. Juz mam dosyć tych galaretek... Moze da mi jakąś maść. Już nie tylko w nocy mnie boli, ale teraz już nawet jak chodzę i tylko do lewe.

reklama
te wsystkie nędzne odczucia wg lekarzy asą normlane ale to dobrze

dzisiaj w nocy nie miałam się zwel siły z wyrka bo nie wiedziałam jak się podnieść żeby się nie zsikać ale się udało ;D dojść do łązienki

nie ja nie wytrzymam juz tego bolu 24 na 24 caly czas masakra,ludzilam sie ze po porodzie minie ale kumpela mowi zapomnij bedzie jeszcze gorzej np jak karmisz piersia i dzidzi sobie ssie twojego cyca przez godzine,albo placze i nosisz na recach ::)

Wiecie co, jak tak czytam o tych naszych kłopotach, to zastanawiam się co będzie dalej.
A tu jeszcze trzy miesiące zostały!!! Obyśmy o własnych siłach pokonywały schody :laugh:

reklama
ja nadwyrężyłam dobie jakiś mięsień na wysokości kości ogonowej i nie moge sie schylać, myslałam że mi przejdzie, a tu ku mojemu zdziwieniu już ponad tydzień mnie to boli...może znacie jakiś sposób żeby ból zniknął?

Do góry