reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bóle

mój kręgosłup strajkuje bolą mnie biodra krzyż i nieraz nie mogę się ruszyć chyba od nadmiaru leżenia nie wiem jak się układać

reklama
Mnie boli najmniej jak siedzę ???...co w sumie jest dziwne, bo zawsze mnie uczyli, że siedzenie jest fatalne dla kręgosłupa. Przy leżeniu, staniu i schylaniu się (aby np. założyć buty) to czasem chce mi się wyć...

Wystraszylam sie wczoraj wieczorem bo nagle mnie zaczal bolec kregoslup(chyba) tak jakos dziwnie bo prawej stronie i wogole brzuch jakis byl twardy,nawet wzielam 2 no-spy. Nawet sie zastanawialam czy nie jechac do szpitala. Do tego krecilo mi sie w glowie ale moze to od kompa. Dzis chyba juz mi lepiej,wiec chyba poczekam do piatku(wizyta u gina) Widze ze Was tez bola plecki i dretwieja konczyny wiec to chyba normalka i nie musze sie bac.

Ja leżąc na plecach czuję, że mam kręgosłup. Zdarza się, że muszę korzystać z pomocy męża przy obrocie na bok...
Same "przyjemności" ;)

ja tu wcisne moje bóle żeberek
to tez kości a rozpycha mi je malutka niesamowiciw
aaaałłłłłłłłłłłłłłłłłł

reklama
nic nie mów kasuila ja ostatnio dostałam tak dotkliwego kopa na wątrobę że usiadłam bo mnie zatkało
a masaż żeber mam codziennie

Do góry