reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dzis sie kolejne sierpniowe dzidzie pokazaly na swiecie. Ostatnio sie smialam,ze pewnie,jak upaly odejda,to i mi wody. Juz w niedziele sie balam,ze wykrakalam.
W ogole moja kumpela z liceum dzis tez urodzila - synka Kubusia. 50cm i ponad 3kg wagi - maly Pulpecik. ;D
A tymczasem ja ide sie polozyc juz do lozeczka,bo mnie nadal w podbrzuszu nawala. Milej nocki Mamuski! :-*
W ogole moja kumpela z liceum dzis tez urodzila - synka Kubusia. 50cm i ponad 3kg wagi - maly Pulpecik. ;D
A tymczasem ja ide sie polozyc juz do lozeczka,bo mnie nadal w podbrzuszu nawala. Milej nocki Mamuski! :-*
reklama
Słyszałyście może coś na temat tego, że badanie USG może być szkodliwe dla płodu, bo u mnie dzisiaj taką rewelację do domu przynieśli, tak apropos moich ostatnich trzydniowych bólów brzucha. Dla mnie to jakaś bzdura totalna, ale podobno mówili coś takiego w jakimś radio, że to jeszcze nie jest do końca potwierdzone badaniami, ale......Wiem, że co niektóre z Was mają robione USG prawie na każdej wizycie, czyli powinny się cały czas czuć źle. Ja miałam robione USG raptem 3 razy!