reklama
Ja też mysłałam, że bóle jajnika i skurcze są spowodowane rozciąganiem macicy (bo po prawdzie są). Jednak jak mi podskoczyło ciśnienie do 140/90 a jestem niskociśnieniowcem i to paskudnym, bo normę miewam zazwyczaj w porywach 90/60 i wylądowałam u ginekologa to się okazało, że te skurcze są skutkiem nie tylko rozciągania macicy. Dostałam jak na razie 30-dniowe zwolnienie z przykazaniem niedenerwowania się. Relanium na kilka dni i Luteinę.
Najważniejsze, że na usg było widać jak maleństwo się porusza To moje pierwsze dziecko, a że staraliśmy się o nie z mężem ponad 1,5 roku, to się nieco denerwuję.
Choleryczkom w życiu trudniej
Dużo spokoju i odpoczynku wszystkim nerwusom życzę
Najważniejsze, że na usg było widać jak maleństwo się porusza To moje pierwsze dziecko, a że staraliśmy się o nie z mężem ponad 1,5 roku, to się nieco denerwuję.
Choleryczkom w życiu trudniej
Dużo spokoju i odpoczynku wszystkim nerwusom życzę
K@si@
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja mam dzisiaj jakieś bóle z prawej strony, a w nocy, jak się obracałam to tak mnie zakuło z tej samej strony. Właściwie to nie są one jakieś mocne, ale chyba przełożę moją wizytę z przyszłego tygodnia na ten czwartek, bo jakoś się stresuję.
Jotemka
Fanka BB :)
K@si@ mialam tak w ciazy z Marcinkiem. Uwielbial naciskac na jelita, kiedys tak sie wkrecil, ze wyladowalam na izbe przyjec w szpialu, bo nie dalam rady sie ruszac z bolu i byo podejrzenie zap.wyrostka. Rozmasowano mi badaniami i rozeszlo sie po kosciach.
a mnie nadal boli i to coraz gorzej tak sie boje w sobote mam wizyte i czarne mysli ,tak czarne ,ze mąż az na mnie krzyczy ale boli mnie i to i w pachwinach i na srodku i po bokach no spa nawe ostatnio biore ale nic nie pomaga
reklama