reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bóle podbrzusza

A mi się zdarzały bóle w podbrzuszu, tylko w przypadku gdy długo siedziałam i w momencie jak nagle wstawałam, czułam taki ból jakby tam coś nie umiało tak szybko sie rozciągnąć, albo jak nagle zrobiłam jakieś wygięcie lub naciągnęłam, czasami właśnie jak w nocy np. sie odwracałam i też jakoś niechcący wyprężyłam to tak samo.

reklama
Mimo wszystko dziewczyny zaczelam sie martwic, bo po tym, co napisalam zaczelo mnie bolec bez zadnej przerwy. Zadzwonilam do mojego ginekologa, kazal mi przyjechac, maz po mnie przyjechal, taki zdenerwowany, jakby go stado sloni gonilo, pojechalismy, zaplacilismy 65 zeta, ale przynajmniej mam pewnosc, ze z dzieckiem wszystko w porzadku ::)

Tak bylam zdenerwowana, ze znowu mi cisnienie podskoczylo do 160/85, ale wiem, ze to z nerwow... Nigdy wiecej tego nie chce... Kazal mi wziac naraz dwie nospy, zadzwonic do siebie na komorke jutro rano i sie wyspowiadac, jakby co, jutro mam przyjechac znowu, ale tym razem do przychodni. Zrezygnowac na razie z seksu i lezec przez kilka dni. Ale tak sie zdenerwowalam, ze jak pojechalam do tesciowej, to siadlam i sie poplakalam...

Klade sie do wyra, Dobranoc dziewczynki :)

Ale już wszystko ok, skarbie? Znam te nerwy dobrze,że wszystko jest w porządku. Odpoczywaj :)

Witajcie.

Mam pytanko...nie wiecie czy to normalne, ze mam skurcze macicy co jakis czas? wiem, ze mam skurcze jak czasami cos mnie zdenerwuje, ale ostatnio zauwazylam ze czasem mi sie pojawiaja bez denerwowania sie (chyba ze to reakcja opozniona na wczesniejsze nerwy). Od samego poczatku mialam skurcze macicy nawet jak nie wiedzialam ze jestem w ciazy. W poniedzialek ide do lekarza i powiem mu o tym, ale jak cos wiecie na ten temat to dajcie znac. jak bylam na usg lekarz powiedzial ze wszystko jest oki

asmodis skoro powiedzial ze wszystko jest ok to tej wersji sie trzymaj a w poniedzialek zapytaj jeszcze raz , chyba ze wczesniej bedzie cie to niepokoic to wtedy dzown kochana dzwon , widzisz po przypadku Karoo , lepiej zadzwonic , upewnic sie i przestac denerwowac

karoo ale mialas nerwowke , biedactwo , odpoczywaj teraz i mysl pozytywnie , pojedz na kontrole , z dzidzia jest napewno wszystko ok , a cisnienie tez wroci do normy , zobaczysz , zdroka zycze

Bede z Wami na biezaco, zaraz dzwonie do mojego gina, bo moze bede musiala jechac do Slupska na kolejne badanie. Na razie odpoczywam :)
Tak czy siak mam lezec w lozku.

Karoo dbaj o siebie, odpoczywaj...
Asmodis jak sie bosz to dzwon juz teraz do gina, ja bym wziela no-spe na wszelki wypadek. Zreszta caly czas na niej jade...

Nie kazal mi jechac, kazal wziac jeszce raz dwie nospy i lezec. Jakby co, mam dzwonic o dowolnej godzinie na komorke, gdyby sie cos dzialo, a jesli bedzie ok, to mam dzwonic w poniedzialek, zeby sie umowic na wizyte :)

Spac mi sie ciagle chce i jestem glodna, ale wole nic nie jesc, bo dzisiaj zwrocilam juz dwa razy wszystko co zjadlam...

reklama
widzisz skoro nie kazal przyjechac to znaczy ze moze byc tylko lepiej , a jesc musisz !!!
moze chociaz sucharki i slaba herbatka ???
albo rosolek mi to zawsze pomagalo

Do góry