Cześć dziewczyny, czy wy też na początku ciąży czułyscie ból podbrzusza? Podobny jak na zbliżająca się miesiączkę. Trwa to już od początku ale od 2-3 dni ten ból jest mocniejszy i trwa 5-10 minut, zazwyczaj raz lub dwa razy dziennie. Bo zaczynam się martwić
reklama
Rozwiązanie
Możesz cały czas brać kwas, ale kup dobry metylowany. Albo prenatal uno jak chcesz kompleks witamin. Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam wszystkie badania i w obecnej ciąży od początku brałam duphaston, luteine i heparyne. Ale do tego potrzebne są badaniaDokładnie taki mam zamiar.
Jeszcze ten miesiąc sobie odpuscimy, wczoraj swoje wyplakalam...
Teraz zastanawiam się też czy nie zacząć wcześniej brać kwasu foliowego
reklama
Lu_cy
Fanka BB :)
To niech ktoś zawiezie Cię do szpitala, koleżanka czy ktoś z rodziny. Trzymam kciuki żeby było dobrze.No najgorsze właśnie jest to że do lekarza dopiero mam w poniedziałek...
Chyba tak zrobię bo się bardzo martwię, tylko nie wiem czy będę mieć auto bo chłopak późno wraca
Lu_cy
Spokojnie, to przeważnie nie jest nic złego. Daleko masz do tego szpitala?Nikogo nie mam pod ręką, jeju boję się strasznie
Lu_cy
Różnie bywa, mnie wypuścili tylko z lekami. Zależy od szpitala, ale ja zawsze jechałam ze spakowana torbą :-) na szczęście nigdy mnie nie zostawiliTo weź taksówkę.. Nie ryzykuj serio jak najszybciej do szpitala ale prawdopodobnie musisz być przygotowana że Cię zostawia na oddziale.. Mnie z małym plamieniem chcieli zostawić bo takie mają procedury.
Lu_cy
Bo się stresujesz, spokojnie spakuj sobie torbę i zadzwoń może chłopak się urwie szybciej z pracy. W końcu to sytuacja losowa. I nie martw się na zapas bo to nie pomoże50km... A brzuch już mnie bardzo boli, dzwonię po wszystkich
reklama