Cześć dziewczyny, czy wy też na początku ciąży czułyscie ból podbrzusza? Podobny jak na zbliżająca się miesiączkę. Trwa to już od początku ale od 2-3 dni ten ból jest mocniejszy i trwa 5-10 minut, zazwyczaj raz lub dwa razy dziennie. Bo zaczynam się martwić
reklama
Rozwiązanie
Możesz cały czas brać kwas, ale kup dobry metylowany. Albo prenatal uno jak chcesz kompleks witamin. Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam wszystkie badania i w obecnej ciąży od początku brałam duphaston, luteine i heparyne. Ale do tego potrzebne są badaniaDokładnie taki mam zamiar.
Jeszcze ten miesiąc sobie odpuscimy, wczoraj swoje wyplakalam...
Teraz zastanawiam się też czy nie zacząć wcześniej brać kwasu foliowego
Lu_cy
Fanka BB :)
Na początku często jest takie uczucie. Możesz wziąć magnez 3x1 tabletkę np. Magne b6 forte. Jeśli nie ma żadnych plamień to nie musisz się martwić :-)Może to głupie ale ja cały czas się boję że dostanę okresu
Plamien nie mam dziękuję za radęNa początku często jest takie uczucie. Możesz wziąć magnez 3x1 tabletkę np. Magne b6 forte. Jeśli nie ma żadnych plamień to nie musisz się martwić :-)
Cześć dziewczyny, czy wy też na początku ciąży czułyscie ból podbrzusza? Podobny jak na zbliżająca się miesiączkę. Trwa to już od początku ale od 2-3 dni ten ból jest mocniejszy i trwa 5-10 minut, zazwyczaj raz lub dwa razy dziennie. Bo zaczynam się martwić
Normalne na początku ciąży, wszystko się przygotowywuje na dzidziusia
Magdalena S
Ja tez dzisiaj testowałam. Wynik pozytywny ale mam pobolewanie brzucha i piersi.
Jakoś się tak martwię czy @ nie przyjdzie
Jakoś się tak martwię czy @ nie przyjdzie
reklama
reklama
Lu_cy
Jedź na IP, dostaniesz duphaston lub luteine. Może masz za niski progesteron. Też miałam plamienia a po lekach przeszło. Nie bagatelizuj tego, każde plamienie trzeba skontrolować w szpitalu lub u swojego lekarza.Ej dziewczyny!! Dostałam jakieś plamienia, jasno brązowe, brzuch mnie pobolewa jak wcześniej. Nie jest tego dużo ale się martwię