reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

Dziewczyny nie martwcie się, ze sucho..to o niczym nie świadczy. Mi przy Idze nie leciało nic, a karmiłam ją do roku i miałam dużo pokarmu. Teraz też nie leci, jak ścisnę to jakieś maleńkie kropelki i to wszystko. ale samo z siebie nie..
Ja mam podobnie jak ty ,że dopiero jak ścisnę to coś poleci a tak samo z siebie to nie.

reklama
Ale jestem głupia :rofl:

Przyszła do mnie paczka a w niej laktator z tommee tippee i oczywiście musiałam sobie przyłożyć do piersi. I co i poleciało. Laktator - odręczny odciągacz pokarmu - działa :rofl::rofl::rofl:

Mi się też troszkę sączy już od dość dawna, ale niedużo. Z jednej strony częściej, a z drugiej tylko sporadycznie:)

ellsi
nie martw się, ja jak dostałam to też przyłozyłam do cycka bo na innych częściach ciała zdawało mi się że nie działa :)

Laski, pomóżcie... Od 4 dni boli mnie cała lewa strona twarzy.. skóra przy dotykaniu jest obolała, boli mnie oko, ucho,skroń, nawet jak cos przełykam to tak jakby lewa strona gardła, teraz juz kark, i to wszystko tylko z lewej strony. W pierwszej chwili pomyslalam, ze mnie gdzies przewiało, ale smaruje amolem, wygrzewam i nic nie przechodzi, a wogole bardzo unikam przeciągów. A dzisiaj wpadło mi do glowy, że może to ucisk na jakis nerw?? Miała moze kiedys ktoras z was cos takiego?? potworne uczucie...:-(

BabyLola - chociaż bardzo bym chciała - nie pomogę, bo nie wiem jak. Wygląda to na zapalenie nerwu - chyba tak to się nazywało... znajomy cierpiał na to - więc marsz do lekarza. Nic strasznego, ale trzeba wyleczyć.
A może cos innego - dlatego lepiej poradzić się lekarza...

reklama
Do góry