reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bóle i różne dolegliwości w ciąży...

reklama
Dziewczyny ja mam dzisiaj niezły problem - w prawej piersi w jednym miejscu mam taki rwący, kłujący ból... Powtarza sie regularnie, taki pulsujący - nie wiem co to jest. Może jakieś zapalenie... Znacie jakies domowe sposoby na zapalenie piersi?
Jak do jutra nie minie - rano pędze do lekarza.. Ałć!

Mi się skończyły problemy z zaparciami...urarował mnie syrop.. z początku brałam 3 razy dziennie po łyżce, a teraz już sobie zmniejszyłam dawkę na 1 raz wieczorem łyżkę i łyżeczkę i wystarcza...i Ave za to bo myślałam, że umrę na to...

Olu a co to za cudowny syrop, może i mi pomoże??

Ja od dłuższego czasu przez cały 6 mcy mam własnie zaparcia, a teraz pojawiają mi się jeszcze wzdęcia, takie ze az mnie pod żebrami boli, biorę no-spe ale to pomaga na chwilę, normalnie jakbym non stop miała kolkę, albo nerwobóle pod żebrami. Juz powoli mi to dokucza bo męczę się juz kolejny dzień, do tego do toalety specjalnie pójść nie mogę, to pewnie by pomogło... Ehhhhhh średnio mila przypadłość ciążowa :((

W temacie zgagi, to u mnie to jakaś masakra jest!!
Z Adasiem było ciężko, ale teraz to przegięcie!! Nie wiem od czego, bo jest od wszystkiego!! :-(
I nic nie chce pomagać, zupełnie nic :-(

Co do zgagi to też już postanowiłam się z nią zaprzyjaźnić, bo wszelkie walki nie przyniosły efektów. Towarzyszyła mi bez przerwy, nawet jak rano się budziłam. Ja używam tylko domowych sposobów, ale większość to na dłuższą metę nie działała. Najlepiej to cały czas coś jeść albo pić, wtedy jest spokój na jakiś czas. Ja to chrupałam jakiegoś suchara albo pestki ze słonecznika. No i unikam schylania się bo wtedy jest bardzo źle.

reklama
U mnie tez zgaga mi razcej nie dokucza choc zdarzyło sie kilka razy czułam taką gorycz w przełyku jakby taki wstep do zgagi.
A wiecie ze jesli Was tak męczy zgaga to przydała by sie Wam dieta taka lekko strawna ;-) by żołądek jak najmniej produkował kwasu żołądkowego.Ale wiem że pewnie nie jest to takie proste ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry