Część mamusie proszę o poradę bo nie wiem co myśleć. Mam córeczkę 3 tygodniowa. Od 4 doby niespokojna. Karmie ja piersią i dokarmiam mlekiem modyfikowanym. Coreczka ma wzdecia i często jej się odbija. Przy jedzeniu pręży się i wygina. Kupe robi co drugi dzien do długim płaczu i dopiero wtedy zasypia mimo że konsystencja jest rzadka. Jak jej pomóc?
reklama
Rozwiązanie
Zdjecie pojawia sie na głównej stronie dla korzystających z aplikacji na telefonie.
Bardziej taktowne było by zamieszczenie zdjecia w prywatnych wiadomościach na wyraźną prośbę osoby odpowiadającej na post.
Rozumiem problem, ale trzeba liczyć się tez z innymi bardziej wrażliwymi kobietami, szczególnie będacych w ciąży.
Proszę o usunięcie zdjęcia z wiadomości głównej.
Bardziej taktowne było by zamieszczenie zdjecia w prywatnych wiadomościach na wyraźną prośbę osoby odpowiadającej na post.
Rozumiem problem, ale trzeba liczyć się tez z innymi bardziej wrażliwymi kobietami, szczególnie będacych w ciąży.
Proszę o usunięcie zdjęcia z wiadomości głównej.
reklama
Też tak właśnie myślałam. Bo przecież w składach produktów przetworzonych też jest mleko. Powiedz mi czy orientujesz się po jakim czasie powinna być poprawa jeśli to to? Lekarz przepisał tylko jedna puszkę 400g tego mlekaMusisz zrezygnować ze wszystkiego co ma w swoim składzie bmk. Czasami nawet wędliny je mają. Odstawienie tylko mleka nic nie da.
Podaje biogaje od 2 tygodni. Nutramigen od przed wczoraj no i teraz będę na diecie. Oby pomogłoPodawaj probiotyki, wyeliminuj białko mleka krowiego w swojej diecie i obserwuj
jasani
Fanka BB :)
Co najmniej 2 tygodnie powinnaś być na diecie, żeby była widoczna poprawa.Też tak właśnie myślałam. Bo przecież w składach produktów przetworzonych też jest mleko. Powiedz mi czy orientujesz się po jakim czasie powinna być poprawa jeśli to to? Lekarz przepisał tylko jedna puszkę 400g tego mleka
Dzięki za podpowiedzi oby to było toCo najmniej 2 tygodnie powinnaś być na diecie, żeby była widoczna poprawa.
Patrycja35
Przystawiaj ją często do piersi. Moim zdaniem masz źle dobrane mleko. Może to alergia na bmk. Wtedy zmiana mleka nic nie da. Powinnaś wprowadzić jeszcze u siebie dietę.
A Ty co jesz? Moze cos jesz takiego co dzidzi nie odpowiada?Część mamusie proszę o poradę bo nie wiem co myśleć. Mam córeczkę 3 tygodniowa. Od 4 doby niespokojna. Karmie ja piersią i dokarmiam mlekiem modyfikowanym. Coreczka ma wzdecia i często jej się odbija. Przy jedzeniu pręży się i wygina. Kupe robi co drugi dzien do długim płaczu i dopiero wtedy zasypia mimo że konsystencja jest rzadka. Jak jej pomóc?
No właśnie uważam co jem. Nie jem smażonego, pomidorow. produktów wzdymajacych. Jadłam dużo jogurtów z owocamiA Ty co jesz? Moze cos jesz takiego co dzidzi nie odpowiada?
Milmo
O tematyce wstawiania zdjęć pieluch z kupą? To może ja wstawię zdjęcie swojej brudnej podpaski? Takie też tu już były. Opis jest zupełnie wystarczający.To jest forum o również takiej tematyce. Więc poprostu nie wchodz i nie oglądaj
Patrycja35
Moze od nabiału...ktory jesz ...a lekarz nie zalecil zmiany mleka?No właśnie uważam co jem. Nie jem smażonego, pomidorow. produktów wzdymajacych. Jadłam dużo jogurtów z owocami
reklama
Podziel się: