reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból w podbrzuszu

reklama
I przez takie krwawienie nie można zajść w ciąże? Co to dokładnie jest, nie orientuje się...
Wiesz co u mnie chodziło o to, ze my zazwyczaj na czas okresu przerywaliśmy starania, po prostu ja nie lubiłam nigdy. Wiec staraliśmy się po krwawieniu, a jak byłam u ginekologa na kontroli, to zrobił mi usg, jak byłam niby w dniu spodziewanego okresu i okazało się, ze dopiero jestem przed owulacja. Wiec przyszło następnego dnia krwawienie, staraliśmy się w krwawienie i zaszłam w ciaze od razu 😊 tak wiec my w owulacje nie trafialismy, bo byłam pewna, ze mam okres

I przez takie krwawienie nie można zajść w ciąże? Co to dokładnie jest, nie orientuje się...
hejka

fajna sprawa jest z monitorem na ślinę ..można używać wielokrotnie więc się opłaca i jest bardzo proste w użyciu:)

a co do testów owu paskowych to na eBay najlepiej , w sklepach również są ..szczególnie tam gdzie i ciążowe dostaniesz:)

powodzenia!!
po

To może się przejdę do apteki mamy duża aptekę gdzie nie muszę pytać o testy, leżą na półkach więc może i też te owulacyjne będą. Nie chcę zamawiać, bo różnie z wysyłką... Nie chcę się spóźnić :) dzięki!
hejka

fajna sprawa jest z monitorem na ślinę ..można używać wielokrotnie więc się opłaca i jest bardzo proste w użyciu:)

a co do testów owu paskowych to na eBay najlepiej , w sklepach również są ..szczególnie tam gdzie i ciążowe dostaniesz:)

powodzenia!!
po

reklama
Do góry