Patrycja35
Fanka BB :)
Ja bym jechala na sor..i jeszcze ..pierwsze co bym powiedziała ze jestem w ciazy i ze bardzo zle sie czuje plus te crp...nie ma na co czekac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sor w moim mieście, to jest wykańczalnia ludzi.Jeśli jesteś w Polsce jedz na SOR to najlepsze wyjście w tym momencie.
Byłam. Tak powiedziałam. Długo nie czekałam i usłyszałam, że paracetamol jest ok. Oraz że jak pogoda się ustabilizuje, to ból i obrzęk przejdzie!Pojechałabym w UK na A&E, powiedziała, ze z taka kostka się obudziłas, leki przeciwbólowe dozwolone w ciazy nie działają a ty nie możesz chodzić, jesteś sama, nie masz partnera i nie masz jak zrobić zakupów spożywczych. GP nie wie co to jest a ty się martwisz. Plus pokazujesz kartę ciazy....długo czekac nie będziesz. Ciężarne maja zawsze pierwszeństwo...
Tak, mam te kartę.Powinnaś mieć taką Europejska Kartę uprawniająca do leczenia w Polsce. Branie antybiotyku uważam za nierozsadne i nigdy bym tego nie zrobiła. Nie wiesz, co Tobie dolega i możesz sobie równie dobrze zaszkodzić. Zadzwoń na SOR i zapytaj czy możesz przyjechać.
brałam.A czemu nie chcesz brać paracetamolu?
Ja w obu ciążach brałam bo mi plecy siadały i jest wszystko dobrze. Grunt to go brać jak na ulotce. Dwie tabletki co cztery godziny. Ból mija.