reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból podbrzusza 7 dni po owulacji.

reklama
Dokładnie 😅 Choć nastawiam się chyba bardziej na sobotnie wino 😂
Zastanawia mnie tylko podwyższona temperatura 🤔 Codziennie o 14:00 mierzę i dziś np. 37.2 C, wczoraj 37.0 C, przedwczoraj to samo…
Ja mierzyłam tylko w poniedziałek i była ponad 37. Ale to źle się czułam jak na grype. Wzięłam aspiryne i ani śladu.

Dziewczyny, miałam spontaniczny wyjazd wieczorem, a dziś rano miałam zrobić beta hCG. Tu nie będę miała takiej możliwości, także pozostaje mi poczekać do niedzieli na @. Moja cierpliwość jest wystawiana na próbę 🤪 Dziś 12 dzień po owulacji. Drugi dzień z rzędu ból podbrzusza, krzyża i mdłości. Temperatura podwyższona. Jak u Ciebie „Kinnia95”? Też czekasz cierpliwie do niedzieli?

Dziewczyny, miałam spontaniczny wyjazd wieczorem, a dziś rano miałam zrobić beta hCG. Tu nie będę miała takiej możliwości, także pozostaje mi poczekać do niedzieli na @. Moja cierpliwość jest wystawiana na próbę 🤪 Dziś 12 dzień po owulacji. Drugi dzień z rzędu ból podbrzusza, krzyża i mdłości. Temperatura podwyższona. Jak u Ciebie „Kinnia95”? Też czekasz cierpliwie do niedzieli?
Ja nawet poczekam do środy. Na spokojnie. Próbuję się nie stresować. Nie nakręcać. Może życie mnie w końcu mile zaskoczy. Ja na razie nie mam żadnych objawów. Nawet ich się nie doszukuje. Przy dotyku bolą mnie tylko sutki i piersi są cięższe i czasem pobolewają. Ale takie objawy również mam na @ wiec nie nakręcam się. Myślę, że jak do środy nie przyjdzie @ to zrobię test.

Wczoraj zrobiłam dwa testy, bo moje samopoczucie było jakimś nieporozumieniem - dwa negatywne. Wróciłam do domu, żeby dziś od rana zrobić badania. Może znów mam anemię, tylko ten ból podbrzusza… 🤔 No nic, zrobiłam beta hCG i pełną morfologię. Wieczorem dam Wam znać.
Miłego dnia!

Wczoraj zrobiłam dwa testy, bo moje samopoczucie było jakimś nieporozumieniem - dwa negatywne. Wróciłam do domu, żeby dziś od rana zrobić badania. Może znów mam anemię, tylko ten ból podbrzusza… 🤔 No nic, zrobiłam beta hCG i pełną morfologię. Wieczorem dam Wam znać.
Miłego dnia!
Może hcg jest za niskie i dlatego nie wykrywa go gest. Daj znać. Ja czuję się świetnie. Troszkę mnie pobolewa brzuch ale to na bank na @. Zawsze tak mam. Kilka dni przed zaczyna mnie boleć.

Może hcg jest za niskie i dlatego nie wykrywa go gest. Daj znać. Ja czuję się świetnie. Troszkę mnie pobolewa brzuch ale to na bank na @. Zawsze tak mam. Kilka dni przed zaczyna mnie boleć.
Być może, ale jak na razie wszystko wskazuje na anemię 😔 Mam już morfologię krwi, a beta hCG w realizacji, także muszę cierpliwie poczekać.

reklama
Do góry