4 dzień PO owulacji (środa, czwartek, piątek, sobota). Nie ma szans, by na tym etapie ból piersi był objawem ciąży.4 bądź 5 dzień, bo pęknięcie mogło nastąpić we wtorek
reklama
Kamila1996
Fanka BB :)
Rozumiem4 dzień PO owulacji (środa, czwartek, piątek, sobota). Nie ma szans, by na tym etapie ból piersi był objawem ciąży.
DarkAsterR
Piersi na ciąże bolały mnie tylko od dnia spodziewanej miesiączki do kilkutygodni później. Wcześniej nie.
Kamila1996
Dzisiaj już nie odczuwam bólu piersi
X
Xwawelx
Gość
Ja mialam nabrzmiale bardzo piersi, bolaly mnie dopiero tydzien po pozytywnym teście i to nie ciagle a po całym dniu noszenia stanika. Byly bardzo nabrzmiale i udelikatnione, zadnych zmian na sutkach, czy bylt widoczne zyly ? U mnie i tak sa widoczne, wiec ciezko stwierdzić. I w sumie wszelkie objawy nastapily dopiwro po tygodniu od testu, bo wczesniej przed @ bardzo bylam senna, ale nie rano jak to zawsze bylo przed @ tylko wieczorem, bylam nie do zycia od godziny 18. Ksw przespalam, co bylo dziwne dla mnie. Zobaczysz, ze kiedy sie uda mozesz zauwazyc cos zupełnie przypadkiem ze jest inaczej niz zawsze. Uda sie.
Kamila1996
Mam widoczne żyły, ale ból ustąpił jakby ręką odjął, z tym że są pełniejszeJa mialam nabrzmiale bardzo piersi, bolaly mnie dopiero tydzien po pozytywnym teście i to nie ciagle a po całym dniu noszenia stanika. Byly bardzo nabrzmiale i udelikatnione, zadnych zmian na sutkach, czy bylt widoczne zyly ? U mnie i tak sa widoczne, wiec ciezko stwierdzić. I w sumie wszelkie objawy nastapily dopiwro po tygodniu od testu, bo wczesniej przed @ bardzo bylam senna, ale nie rano jak to zawsze bylo przed @ tylko wieczorem, bylam nie do zycia od godziny 18. Ksw przespalam, co bylo dziwne dla mnie. Zobaczysz, ze kiedy sie uda mozesz zauwazyc cos zupełnie przypadkiem ze jest inaczej niz zawsze. Uda sie.
X
Xwawelx
Gość
Wiesz nic straconego, nie bede cie nakrecac bo uwierz kazda reaguje inaczej. W 1 ciazy wgl nie zwrocilam uwage na piersi, mialam normalny okres i o dziwo okazalo sie, ze jestek w 8 tyg ciazy, urodzilam zdrowa coreczke. W poronionej mialam objawy tych piersi i zmeczenia. A niektóre dziewczyny maja stos objawow, inne wcale. Daleko masz do @?Mam widoczne żyły, ale ból ustąpił jakby ręką odjął, z tym że są pełniejsze
X
Xwawelx
Gość
Aa jeszcze jedno, ja mialam pełne piersi na owu i po. W udanym cyklu wydaje mi sie ze byly od owu ciagle pelne. A orzy nie udanych bylt pelne do dnia @, na okres odpuszczaly i tak do dnia @. Takze sama widzisz, kwestia gdzies sie nauczyc organizmu choc i on jest zmiennyMam widoczne żyły, ale ból ustąpił jakby ręką odjął, z tym że są pełniejsze
Dziewczyny ja jestem 4dni przed @, wczoraj pozytywny test ciążowy i żadnych innych objawów BRAK. No może poza lekkim pobolewaniem podbrzusza od czasu do czasu. Dwie pozostałe ciążę były inne - miałam objawy, w tym ból sutków od początku
Każdy organizm reaguje inaczej. Każda z Nas jest inna
Każdy organizm reaguje inaczej. Każda z Nas jest inna
reklama
Kamila1996
Z miesiączką tak naprawdę trudno powiedzieć, bo mam nieregularne cykle Ale myśle, że jeżeli zrobię test za ok. 10 dni, to jeśli test będzie miał być pozytywny to będzie Także cierpliwie czekam ..Aa jeszcze jedno, ja mialam pełne piersi na owu i po. W udanym cyklu wydaje mi sie ze byly od owu ciagle pelne. A orzy nie udanych bylt pelne do dnia @, na okres odpuszczaly i tak do dnia @. Takze sama widzisz, kwestia gdzies sie nauczyc organizmu choc i on jest zmienny