reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból piersi - wczesny objaw ciąży?

Z miesiączką tak naprawdę trudno powiedzieć, bo mam nieregularne cykle 🙈 Ale myśle, że jeżeli zrobię test za ok. 10 dni, to jeśli test będzie miał być pozytywny to będzie ☺️ Także cierpliwie czekam ..
To poczekaj aby byc te 13 dpo po owu, bedzie juz pewny test. W 10 dpo wszytsko moze sie zmienić. Tym bardziej jesli twoje cykle nie sa regularne.

reklama
Dziewczyny ja jestem 4dni przed @, wczoraj pozytywny test ciążowy i żadnych innych objawów BRAK. No może poza lekkim pobolewaniem podbrzusza od czasu do czasu. Dwie pozostałe ciążę były inne - miałam objawy, w tym ból sutków od początku ;)
Każdy organizm reaguje inaczej. Każda z Nas jest inna :)
Mnie również zaczęło pobolewać podbrzusze, piersi nie bolą całe, tylko tak jak napisałaś - przeszło na środek piersi, na sutki :)

Cześć dziewczyny, ból piersi jest nadal, pojawiły się żyły na piersiach i mniejsze żyłki na brodawkach, miesiączki dalej nie ma ..

Cześć dziewczyny, ból piersi jest nadal, pojawiły się żyły na piersiach i mniejsze żyłki na brodawkach, miesiączki dalej nie ma ..
Ja mam żyły na cyckach zawsze widoczne przed okresem i zawsze mnie piersi bolą całą fazę lutealną. Zrób jutro/pojutrze test i będziesz wiedziała na czym stoisz. Nie wywróżymy ze szklanej kuli :)

reklama
Zrobiony dzisiaj popołudniu.
Co myślicie?

Załączniki

• 14C967E6-FED1-4444-A4C7-A09DD0D087E2.jpeg
    14C967E6-FED1-4444-A4C7-A09DD0D087E2.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 1 277
Do góry