reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ból pachwin

Xwikxx

Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy wy też tak miałyście 40tc straszny ból pachwiny 🙄 czuje taki ucisk że ledwo chodzę nie mogę nóg podnieść.
Czy lepiej zgłosić się do lekarza czy to normalny objaw przed porodem ?

reklama
Ja ostatni miesiąc czulam taki ból podwozia ze ciezko bylo mi stać. Bol w pachwinach, ból w kroku. Ale tlumaczylam sobie to tym ze wszystko przygotowuje się do porodu, rozszerza, opuszcza. Z tego co pamiętam nie mowilam o tym lekarzowi 🤔 wydalo mi się to naturalne. Tylko ja ostatnie 2 msc chodziłam juz z rozwarciem. I to bylo dla mnie potwierdzeniem mojej tezy 😁

Do góry