Eliza ja nie słyszałam, ale polecam lek. Szymona Kozłowskiego, popatrz też sobie na lekarzy ze StarynkiewiczaChce isc na 2 USG III trymestru do innego lekarza, jestem ciekawa czy on cos innego powie myslicie ze te USG duzo szkodzi dziecku? Slyszal ktos o lekarzu M.Ciebiera? (Warszawa)
reklama
A i ja też planuje iść na drugie USG trzeciego trymestru, ale to dlatego że mój mąż nie może wejść do obecnego lekarza i chcemy się wybrać by mógł wreszcie zobaczyć bobaski w brzuszku ogólnie USG chyba stresują trochę dzieci, ale myślę że teraz jak już są takie duże to i tak odbierają dużo bodźców z otoczenia
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Chce isc na 2 USG III trymestru do innego lekarza, jestem ciekawa czy on cos innego powie myslicie ze te USG duzo szkodzi dziecku? Slyszal ktos o lekarzu M.Ciebiera? (Warszawa)
Ja chodzę do Debski Clinic w Warszawie akurat do innego lekarza ale M.Ciebiera tam przyjmuje. Słyszałam bardzo dobre opinie o nim i jest dobrze wykształcony.
Klaudia 1410
Zaangażowana w BB
Ja chodzę do Debski Clinic w Warszawie akurat do innego lekarza ale M.Ciebiera tam przyjmuje. Słyszałam bardzo dobre opinie o nim i jest dobrze wykształcony.
No i od 15 lipca osoby zaszczepione albo, które przechodzili COVID mogą również uczestniczyć w wiatrach, wiec fajna opcja dla mężów
Eliza2020
Fanka BB :)
No moj malutki to juz taki zestresowany pewnie ze szok szpitalem tym ciaglym badaniem KTG, 3 usg w ciagu 2 tygodni i jeszcze ja go teraz mecze KTG domowym...i wiecie co teraz pomyślałam przy tym spowolnieniu polozna zamiast zmienic mi pozycje nadal uciskala ten "krązek" przecież powinnam zmienic pozycje bo moze gdzies uciskal..ale w tamtej chwili na to nie wpadlam...A i ja też planuje iść na drugie USG trzeciego trymestru, ale to dlatego że mój mąż nie może wejść do obecnego lekarza i chcemy się wybrać by mógł wreszcie zobaczyć bobaski w brzuszku ogólnie USG chyba stresują trochę dzieci, ale myślę że teraz jak już są takie duże to i tak odbierają dużo bodźców z otoczenia
Eliza2020
Polecasz konkretną odzywke koloryzująca?Na obcięcie nie mam, ale jeśli chodzi o farbowanie to używam odżywki koloryzującej – nakłada się na mokre włosy na około 10 minut, a potem spłukuje. Spokój na jakieś 4 tygodnie
Marzec140320
Zaangażowana w BB
USG wcale nie szkodzi dzieciomChce isc na 2 USG III trymestru do innego lekarza, jestem ciekawa czy on cos innego powie myslicie ze te USG duzo szkodzi dziecku? Slyszal ktos o lekarzu M.Ciebiera? (Warszawa)
natala.bece
Wella Professionals Color FreshPolecasz konkretną odzywke koloryzująca?
natala.bece
Cześć Dziewczyny! Jak się macie? Jak na froncie?
Ja właśnie czekam na telefon ze szpitala – jak tylko będzie miejsce na patologii to mam jechać na zdjęcie szwu i obserwacje. Dzisiaj u mnie 36+5 Ponad 20 tygodni męki za nami, a to co się wydawało niemożliwe jednak okazało się realne. Szok! Trzymajcie za nas kciuki. Uściski!
Ja właśnie czekam na telefon ze szpitala – jak tylko będzie miejsce na patologii to mam jechać na zdjęcie szwu i obserwacje. Dzisiaj u mnie 36+5 Ponad 20 tygodni męki za nami, a to co się wydawało niemożliwe jednak okazało się realne. Szok! Trzymajcie za nas kciuki. Uściski!
reklama
Eliza2020
Ja jade dzis na 2 USG III trymestru...nie wiem czy to dobry pomysł bo to 3 usg w ciagu tygodnia KTG mam w domu narazie niby wychodzi w normie...stresuje sie tym ze nie poszlam do szpitala...a tak to jakos leci, gdyby nie stres z KTG byloby idelanie...gdzie czekasz na miejsce na patologi? Trzymam kciuki❤Cześć Dziewczyny! Jak się macie? Jak na froncie?
Podziel się: