reklama
LaviniaDahlen
Fanka BB :)
Pogoda u mnie dzisiaj taka ponura ... nic mnie nie boli, ale tak jakoś humoru nie mam, nie wiem co ze sobą zrobićMnie dziś boli brzuch :/ siedziałam 2 h na krzywej cukrowej plus dojazd... No chyba że to ta pogoda...
Mama2018mama
U mnie też ponuro, pobolewa brzuch po obiedzie ale już nie ma zle wezmę na noc 3 no spe i mam nadzieje ze przespie do rana
A tak ogólnie pocieszam się że zostało 2.5tyg do 36tyg i wtedy już niech się dzieje co chce, wiem że powinno się liczyć do 37 ale u mnie w szpitalu porody od 36tyg plus mala jest większa o 1.5tyg jejku 2.5 to już wydaje się tak niewiele! Oby dotrwać
A tak ogólnie pocieszam się że zostało 2.5tyg do 36tyg i wtedy już niech się dzieje co chce, wiem że powinno się liczyć do 37 ale u mnie w szpitalu porody od 36tyg plus mala jest większa o 1.5tyg jejku 2.5 to już wydaje się tak niewiele! Oby dotrwać
Nadzieja_31
Cześć dziewczyny, czytając Wasze wpisy wnioskuję, że dobrze trafiłam. Otóż mam problemy z twardnienie brzucha, obecnie kończę 25tc. Do tej pory te twardnienia były sporadyczne, nawet w zeszłą środę byłam z tego powodu u mojego ginekologa. Dostałam Aspargin 3x2 bo lekarz powiedział, że warto zrelaksować macicę na maxa. Niestety twardnienia są częstsze, wczoraj po oddaniu stolca to mam wrażenie, że jest taki twardawy cały czas. Nasila się zwłaszcza przy chodzeniu i gdy pęcherz mi się zapełnia. Do tego w nocy chyba bolał mnie żołądek, czasem pojawia się kłucie w pochwie Dziś jak wstałam rano było lepiej, jem raczej mniejsze ilości w odstępie średnio 2h żeby żołądka nie obciążać ale niestety on nadal boli i brzuch jak leżę na lewym boku to po bokach mnie ciągnie, kłuje. Maluszek jest ułożony główką do góry, lekarz mówił mi, że kopie mnie nóżką w pęcherz. Wczoraj odebrałam wynik badania moczu wyszły mi liczne bakterie i fosforany a leukocyty mam na poziomie 2-5. Wizytę mam dopiero w przyszły piątek, czuje się kiepsko, jakby ciągle opita albo objedzona. Czy któraś z Was mogłaby mi coś doradzić, co mam robić?
LaviniaDahlen
Raczej macica, ale szyjka to część macicy, więc też się tam gdzieś blisko znajdujeA wiecie co się znajduje tak na wysokości lini bielizny? Czy tam jest szyjka? Czy macica?
LaviniaDahlen
Musisz koniecznie szybko zareagowac na bakterie w moczu, czyli skontaktuj się ze swoim lekarzem, wystawi receptę i już będziesz działaćCześć dziewczyny, czytając Wasze wpisy wnioskuję, że dobrze trafiłam. Otóż mam problemy z twardnienie brzucha, obecnie kończę 25tc. Do tej pory te twardnienia były sporadyczne, nawet w zeszłą środę byłam z tego powodu u mojego ginekologa. Dostałam Aspargin 3x2 bo lekarz powiedział, że warto zrelaksować macicę na maxa. Niestety twardnienia są częstsze, wczoraj po oddaniu stolca to mam wrażenie, że jest taki twardawy cały czas. Nasila się zwłaszcza przy chodzeniu i gdy pęcherz mi się zapełnia. Do tego w nocy chyba bolał mnie żołądek, czasem pojawia się kłucie w pochwie Dziś jak wstałam rano było lepiej, jem raczej mniejsze ilości w odstępie średnio 2h żeby żołądka nie obciążać ale niestety on nadal boli i brzuch jak leżę na lewym boku to po bokach mnie ciągnie, kłuje. Maluszek jest ułożony główką do góry, lekarz mówił mi, że kopie mnie nóżką w pęcherz. Wczoraj odebrałam wynik badania moczu wyszły mi liczne bakterie i fosforany a leukocyty mam na poziomie 2-5. Wizytę mam dopiero w przyszły piątek, czuje się kiepsko, jakby ciągle opita albo objedzona. Czy któraś z Was mogłaby mi coś doradzić, co mam robić?
Moim zdaniem macicaA wiecie co się znajduje tak na wysokości lini bielizny? Czy tam jest szyjka? Czy macica?
Posiew moczu też miałaś?Musisz koniecznie szybko zareagowac na bakterie w moczu, czyli skontaktuj się ze swoim lekarzem, wystawi receptę i już będziesz działać
reklama
Raczej macica, ale szyjka to część macicy, więc też się tam gdzieś blisko znajduje
Mam wrażenie, ze momentami dziecko mi tam sieci głowa i nie wiem czy uciska na szyjkę czy to jeszcze jest macica i się rozpycha.
Podziel się: