LaviniaDahlen
Fanka BB :)
Dziś dokładnie 30+1A w którym jesteś tygodniu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś dokładnie 30+1A w którym jesteś tygodniu?
Dziś dokładnie 30+1
A czy w związku z tymi licznymi twardnieniami byłaś może w szpitalu na domagnesowaniu?
I liczne to znaczy ile ich miałaś w ciągu dnia?
Doskonale Cię rozumiem, bo cierpiałam z tego samego powodu, a w sumie to nadal cierpię, bo niby mogę żyć normalnie, ale doszłam do wniosku, że wolę nie ryzykować. Teraz ogarniam wyprawkę (właśnie zamówiłam łóżeczko i pierdółki do nie niego) i myślałam, że to mi jakoś przyspieszy czas, ale trochę w tym takim marazmie pomógł mi schemat dnia, i trochę to pomogło, bo bezpiecznie czuję się w takiej rutynie, ale szału nie ma. No i sobota i niedziela są u mnie zdecydowanie najgorsze ... czekam aż mój mąż przyleci przed palmową niedzielą, będzie miał już wolne i niby po świętach ma wracać do Norwegii jeszcze na chwilę, ale ja coś czuję, że już zostanie, bo z nim zdecydowanie będzie mi raźniejE to ekstra. U mnie dopiero 26.
Strasznie mi się dłuży, aż to jest niemożliwe pewnie przez to polerowanie. Nie leżę cały czas ale tez niewiele mogę robić
Ja też mam takie twardnienie brzucha po jedzeniu! Espumisan ciut pomógł, ale najlepiej jak jem bardzo małe porcje, tylko że ja ostatnio ciągle głodna jestem ja mam dzisiaj sporo upławów, ale tak sobie na razie mówię, że to może po wczorajszym badaniu jak jutro będzie to samo, to pewnie zadzwonię do doktorkaA wiecie co ja zauważyłam, że mój brzuch twardnieje po jedzeniu! Nawet jak leze no kurde, nieraz jak leze i wstanę to przechodzi, a najbardziej to twardnieje mi po czekoladzie dziwne...
Może to z jelit jednak
Czy przy chodzeniu macie większe uplawy?
Mala chyba faktycznie mocno uciska w dół bo czuje dyskomfort jakby miała mi wypaść
Chyba i ja kupię espumisan bo już idzie oszaleć czy to skurcze czy jelita czy Co:/Ja też mam takie twardnienie brzucha po jedzeniu! Espumisan ciut pomógł, ale najlepiej jak jem bardzo małe porcje, tylko że ja ostatnio ciągle głodna jestem ja mam dzisiaj sporo upławów, ale tak sobie na razie mówię, że to może po wczorajszym badaniu jak jutro będzie to samo, to pewnie zadzwonię do doktorka
Może jedz mniejsze porcje a częściej i zobacz jak będzie z tym twardnieniem.A wiecie co ja zauważyłam, że mój brzuch twardnieje po jedzeniu! Nawet jak leze no kurde, nieraz jak leze i wstanę to przechodzi, a najbardziej to twardnieje mi po czekoladzie dziwne...
Może to z jelit jednak
Mala chyba faktycznie mocno uciska w dół bo czuje dyskomfort jakby miała mi wypaść
A wiecie co ja zauważyłam, że mój brzuch twardnieje po jedzeniu! Nawet jak leze no kurde, nieraz jak leze i wstanę to przechodzi, a najbardziej to twardnieje mi po czekoladzie dziwne...
Może to z jelit jednak
Ooo no ciągle dyskomfort uczucie mokrości u mnie nie ma dużo ale jak leze to wogole nie ma a jak pochodze to odrazu bawelniane wkładki muszą być fajneTak, mam zdecydowanie większe upławy będąc w ruchu i to chyba normalne, grawitacja robi swoje Mnie bardzo to irytuje bo zmieniam bieliznę po 6 razy dziennie, ewentualnie ratują mnie bawełniane wkładki od mamyginekolog (nie sprawdziły się przy okresie ale w ciąży to towar prima sort ).