Anima2689
Fanka BB :)
Boze nie mam siły chodzić po domu a coDużo chodzenia najlepiej po schodach i seks
Dopiero po schodach a sex hmm od początku byl celibat i coraz bardziej brzmi to kuszaco hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze nie mam siły chodzić po domu a coDużo chodzenia najlepiej po schodach i seks
Aaa i jak masz piłkę to możesz się na niej pobujac (siedzisz i kręcisz biodrami).Boze nie mam siły chodzić po domu a co
Dopiero po schodach a sex hmm od początku byl celibat i coraz bardziej brzmi to kuszaco hehe
Pomaga[emoji16] masaż szyjki itd...a jeszcze z końcem w środku to super, bo plemniki mają składnik pobudzający macicę[emoji39]Boze nie mam siły chodzić po domu a co
Taak podobno działa jak oksytocyna hmmm . pilki niestety nie mam ehAaa i jak masz piłkę to możesz się na niej pobujac (siedzisz i kręcisz biodrami).
To nawet nie sam seks ale sperma ma podobno coś co moze wywołać
Firanki odpadają bo mam dwa koty w domu i co drugi dzień wieszam bo sa zerwane : D mojej szyjki prawie nie bylo a dwa dni temu w szpitalu wyszlo tyle dlatego nie martw sie na zapas bo może byc tak, ze tez będziesz bliska przenoszenia ;*Słyszałam jeszcze o wieszaniu firanek i zasłon + seks + schody - a tak poważnie to bym się z Tobą z wielka chęcią zamieniła szyjkami ... hihi, niestety tak dobrze nie ma powodzenia i korzystaj z drugiej połówki bo później przymusowa przerwa... !!
W takim razie nie pozostaje nic innego - jak nadrobić z mężem/partnerem wszystkie zaległości 3mam kciuki by Ci gładko poszłoFiranki odpadają bo mam dwa koty w domu i co drugi dzień wieszam bo sa zerwane : D mojej szyjki prawie nie bylo a dwa dni temu w szpitalu wyszlo tyle dlatego nie martw sie na zapas bo może byc tak, ze tez będziesz bliska przenoszenia ;*
I masowanie i podszczypywanie sutków- powoduje wydzielanie oxytocyny - u mnie zadziałałoBoze nie mam siły chodzić po domu a co
Heh, pozazdrościć ;-) To właśnie małe pragnienie męża i moje, bo też od początku celibat. To przyjemnosci i powodzenia ;-)a sex hmm od początku byl celibat i coraz bardziej brzmi to kuszaco hehe