reklama
Ja jak przeglądam rzeczy do noworodka to czuje sie jakbym oglądała np. Narzędzia budowlane- totalnie sie na tym nie znam, przeraża mnie ilość produktów, nie wiem od czego zacząć, mój mózg odlatuje.
Jestem przerażona i chyba głównie z tego powodu póki co nic nie mam, bo narnormalniej w świecie nie wiem co kupić
Jestem przerażona i chyba głównie z tego powodu póki co nic nie mam, bo narnormalniej w świecie nie wiem co kupić
BaskaW
Fanka BB :)
Ja z doświadczenia juz wiem ze czym bardziej prosta rzecz tym bardziej przydatna a te takie drogie kolyski bujaczki itp to niepotrzebny gadzet który pozniej ciezko sprzedać. Ale np za krzeselko do karmienia dalam duzo kasy i zostawilam je bo jest super. Za fotelik do auta dawalam 1500 zl ten pp nosidełku. Bezpieczeństwo najwazniejsze. A z tymi bujaczkami bywa roznie sa dzieci takie ze nie poleza w n8ch dluzej niz 5 min. Moja corka byla taka wymagająca. Ale teraz kupuje bujaczek od koleżanki taki ze naciagasz boki i jest funkcja spania i to bardziej mi chodzi o to by moc np na tarasie posiedziec i by dziecko nie spadlo. Wiec kak kupowac takie drogie gadzety to lepiej odkupic od kogos bo serio nie warto a moze sie okazac ze bedzie lezalo w kacie.
O taki chce i boki sie składa i wtedy jest normalny bujak..
O taki chce i boki sie składa i wtedy jest normalny bujak..
Załączniki
BaskaW
@Audia20 jak bedziesz chciala to Ci pare rzeczy polece. Aaa i chce kupic mate edukacyjna bo tym corka duzo sie bawila.
A takie mam krzeselko do karmienia ono sluzy od urodzenia. Ma funkcje regualcji oparcia. Taca wyciagana. Latwo sie go przesuwa. I jak np w kuchni chcesz cos zrobic dziecko lezy w nim. Tace sciagasz mozesz dosunac wtedy do stołu..wart tej kasy.
A takie mam krzeselko do karmienia ono sluzy od urodzenia. Ma funkcje regualcji oparcia. Taca wyciagana. Latwo sie go przesuwa. I jak np w kuchni chcesz cos zrobic dziecko lezy w nim. Tace sciagasz mozesz dosunac wtedy do stołu..wart tej kasy.
Załączniki
olamakota
Właśnie taka kołyska bardzo mi się podoba, biała lub szaraJa mam taka kolyske tylko czarna i akurat pasuje mi do obecnej sypialni.
Postawie przy łóżku. A lozeczko w pokoiku.
BaskaW
@olamakota dawalam 100 zl na olx.Właśnie taka kołyska bardzo mi się podoba, biała lub szara
Kurcze ja Wam powiem, chciałam dziś się zmobilizować i zamówi conieco, ale skończyłam na kocu- wełna, wełna organiczna, bawełna, bambusowy :O nawet koc mnie pokonał ;D zacznę może najpierw od jakiś poradników i blogów, jak się doszkolę to wtedy coś kupię
BaskaW
Haha kocyk corka lubila minky + bawelna..sama nawet szylam. Do dzisiaj taki uzywa tylko juz w wersji dla przedszkolaka. Mieciutki i cieply. A najlepszym okazal sie ze smyka kocyk miecutki elastyczny i fajny zostawilam go na pamiatke nawet bo to byl ukochany przytulas.
A taki mam wozek po corce. I chwale go tylko stelaz nie nadaje sie do malego bagaznika. Ale wozek super.
Aa i jak macie problem z lazienka to ja np mam przewijak + wanienka w jednym. Super pomocne było. Stalo w pokoju u corki i tam jak kapalismy.
A taki mam wozek po corce. I chwale go tylko stelaz nie nadaje sie do malego bagaznika. Ale wozek super.
Aa i jak macie problem z lazienka to ja np mam przewijak + wanienka w jednym. Super pomocne było. Stalo w pokoju u corki i tam jak kapalismy.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Zzzzzz
Ja już jakis tam kocyk mam bo mamcia mi kupiła z rozkiem ale jest niebieski bo myslala ze bedzie chlopak. Później dokupie
Wozek musi sie zmiescic w mojej yaris która nie grzeszy wielkoscia bagaznika.
Lozeczko chce dostawne z kółkami. Wczoraj caaaly dzien szukałam i każde ma takie liche, plastikowe kółka wyglądają jak atrapa ;(
Stol do przewijania z ikea dobra sprawa bo mozna na nim położyc wanienke
Wozek musi sie zmiescic w mojej yaris która nie grzeszy wielkoscia bagaznika.
Lozeczko chce dostawne z kółkami. Wczoraj caaaly dzien szukałam i każde ma takie liche, plastikowe kółka wyglądają jak atrapa ;(
Stol do przewijania z ikea dobra sprawa bo mozna na nim położyc wanienke
reklama
Gannka
Jakie to prawdziwe! Niektórzy lekarze właśnie się gubią jak coś jest nie tak :/ ja swojej ufalam, a i tak mnie olała z infekcja i jedyny któremu ufam jest 180 km od mojej miejscowości. Także kiepsko. Dobrze ze siostrę mam w tej miejscowości na miejscu. A może jest któras z Was z okolic Olsztyna i może polecić dobrego lekarza??Mam takie swoje powiedzenie, ze jak jest dobrze, to jest dobrze, kazdy lekarz bedzie dobry. Ale jak sa problemy, to trzeba miec kogos, komu zaufamy, musimy czuc sie bezpiecznie. I wtedy dobrze jest znalezc odpowiedniego specjaliste, nawet spoza swojego miasta.
Podziel się: