kb.karola90
Fanka BB :)
Kochana źle mnie zrozumiałas. Niestety wiem jak wygląda czop bo od tego zaczęła się moja strata. Bardzo dobrze ze piszemy tu o swoich objawach ale mam wrażenie ze za bardzo się nakręcamy i doszukujemy czegoś u siebie. Niestety w ciąży non stop coś boli, kłuje ale jak się leży to mam wrażenie ze to wszystko odczuwa się 100 razy bardziej. Nie wiem jak to wyjaśnić ale chodzi mi przede wszystkim o to zbyt trochę się uspokoić bo nerwy tez bardzo źle wpływają na szyjkę@kb.karola90 przy luteine sluz jest a nawet wyplywa ale jest wodnisty. Widziałaś keidys czop sluzowy? Wiec bys widziala od razu roznice. Tu nikt nie chce zle. Sorki ale jak nie chcesz zeby ktos Ci mówił swoje objawy to trudno .Leze od prawie 15 tyg i uwierz ze juz znam zle objawy. Tez to jest moja 3 ciaza. I dzieki temu zaragowalam i uratowałam ciaze. W ciazy 2 kiedy stracilam syna w 22 tc bylam calkowicie nieswiadoma. Teraz tzreba byc czesto madrzejszym od lekarza. I to nie jest po to by sie stresowac tylko kazda z Nas na obserwacji naszych przypadkow chce wiedziec jak najwięcej.
I tak jak pisalam wczesniej wpychasz luteine to nie czujesz szwu tylko sznureczek jego. Skad wiem? Bo pytalam o to lekarza.
Nie gniewaj się na mnie...
I wiem ze masz rację z tym szew dlatego sama siebie ochrzaniłam za to ze znowu zaczęłam się tym martwić.
A i jeszcze mi tego śluzu przed stratą wyleciało naprawdę dużo, cala bielizna przesiakla tak ze aż spodnie były mokre. A potem wyleciała 2x właśnie taka kulka śluzu zabarwiona na brązowo