reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Hejka cieszę się z dobrych wieści :) proszę ładnie leżeć :)
Co do drgań powieki i skurczy to moze być to sprawka potasu niekoniecznie magnezu.

reklama
Ja biore 6 tabletek na dobe magne b6 i codziennie rano lapia mnie skurcze. Myslalam o magne b6 forte, ale z tego co czytalam nie ma on w skladzie cytrtnianow i mleczanow, co podobno powoduje ta dobra wchlanialnisc. I nie wiem czy zwyklego magnezu lykac jeszcze wiecej?
Magne b6 forte z tego co widze ma cytrynian
A magne b6 ma mleczan
Ja nie mowie ze to najlepszy skladnik ale tak wyczytalam

Ja biore 6 tabletek na dobe magne b6 i codziennie rano lapia mnie skurcze. Myslalam o magne b6 forte, ale z tego co czytalam nie ma on w skladzie cytrtnianow i mleczanow, co podobno powoduje ta dobra wchlanialnisc. I nie wiem czy zwyklego magnezu lykac jeszcze wiecej?
Kochana on ma w skladzie cytrynian magnezu czyli jest dobrze przyswajany.

Ma cytrynian właśnie, który podobnie jak mleczan ma dobrą przyswajalność. Do tego podobnie jaj magne b6, maglek, magvit b6 i chyba lactomag ma status leku a nie suplementu więc badania ma. Gorzej wchłaniają się tlenek i węglan więc ten, który bierzesz jest ok

reklama
Dzis mam rodzine w komplecie i oczywiscie lezenie to juz nie lezenie;-) Co chwile po cos wstaje. Jestem zla zl siebie. Lepiej jak wszystkich gdzies wywieje, czlowiek bardziej zdyscyplinowany.

Do góry