reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Magne b6 forte z tego co widze ma cytrynianJa biore 6 tabletek na dobe magne b6 i codziennie rano lapia mnie skurcze. Myslalam o magne b6 forte, ale z tego co czytalam nie ma on w skladzie cytrtnianow i mleczanow, co podobno powoduje ta dobra wchlanialnisc. I nie wiem czy zwyklego magnezu lykac jeszcze wiecej?
A magne b6 ma mleczan
Ja nie mowie ze to najlepszy skladnik ale tak wyczytalam
Magne M6 forte ma jednak cytrynian.Teraz doczytalam,bze magne b6 ma cytrynian w składzie czyli tez tez powinien byc dobry.
Magne b6 forte ma cytrynian jednak.Teraz doczytalam,bze magne b6 ma cytrynian w składzie czyli tez tez powinien byc dobry.
BaskaW
Kochana on ma w skladzie cytrynian magnezu czyli jest dobrze przyswajany.Ja biore 6 tabletek na dobe magne b6 i codziennie rano lapia mnie skurcze. Myslalam o magne b6 forte, ale z tego co czytalam nie ma on w skladzie cytrtnianow i mleczanow, co podobno powoduje ta dobra wchlanialnisc. I nie wiem czy zwyklego magnezu lykac jeszcze wiecej?
olamakota
Ja biore 6 tabletek na dobe magne b6 i codziennie rano lapia mnie skurcze. Myslalam o magne b6 forte, ale z tego co czytalam nie ma on w skladzie cytrtnianow i mleczanow, co podobno powoduje ta dobra wchlanialnisc. I nie wiem czy zwyklego magnezu lykac jeszcze wiecej?
Ma cytrynian właśnie, który podobnie jak mleczan ma dobrą przyswajalność. Do tego podobnie jaj magne b6, maglek, magvit b6 i chyba lactomag ma status leku a nie suplementu więc badania ma. Gorzej wchłaniają się tlenek i węglan więc ten, który bierzesz jest ok
olamakota
chyba pisałyśmy jednocześnie
olamakota
ja 3 tabl dziennieA tego magne forte to jakie dawki bierzecie?
reklama
Podziel się: