reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dzięki Dziewczyny! Kamień z serca, ale będę bardzo czujna i co tydzień będę mieć wizytę. Ciul z kasą, jest wyższy cel :)
@Oczekujaca123, ja biorę Asmag Forte i Magne B6 - łącznie po 6-8 tabletek dziennie, mieszam je.
Potas chyba ma Aspargin z tego co kojarzę (magnez z potasem). Wiecie, że wszyscy lekarze zalecili mi Asmag? Ludwin z Krakowa, który operował moją przegrodę macicy (spec na skalę Europy), wczoraj ginka z Kliniki Ginekologicznej, mój osobisty gin też...nikt mi o Magne B6 nie mówił, na własną rękę biorę.

Dzięki Dziewczyny! Kamień z serca, ale będę bardzo czujna i co tydzień będę mieć wizytę. Ciul z kasą, jest wyższy cel :)
@Oczekujaca123, ja biorę Asmag Forte i Magne B6 - łącznie po 6-8 tabletek dziennie, mieszam je.
Potas chyba ma Aspargin z tego co kojarzę (magnez z potasem). Wiecie, że wszyscy lekarze zalecili mi Asmag? Ludwin z Krakowa, który operował moją przegrodę macicy (spec na skalę Europy), wczoraj ginka z Kliniki Ginekologicznej, mój osobisty gin też...nikt mi o Magne B6 nie mówił, na własną rękę biorę.
Ten asmag tez jest dobry bo zawiera wodoroasparaginian czy cos takiego i to tez powoduje dobrą wchlanialnosc. Czyli jest trochę preparatow jak sie poszuka:-)

Hej dziewczyny u mnie totalna klapa. wczoraj byłam u gin i okazało się, że szew mcdonalda spelzl i szyjka macicy zgladzila się. Od wczoraj leżę w szpitalu kompletnie załamana. W poniedziałek będę mieć zakładany szew ratunkowy. Trzymajcie kciuki, to dopiero 22tc

Hej dziewczyny u mnie totalna klapa. wczoraj byłam u gin i okazało się, że szew mcdonalda spelzl i szyjka macicy zgladzila się. Od wczoraj leżę w szpitalu kompletnie załamana. W poniedziałek będę mieć zakładany szew ratunkowy. Trzymajcie kciuki, to dopiero 22tc
Ehhh...a dlaczego czekają? Nie mogą odrazu Ci tego szwu założyć?? Leż jak najwięcej. Trzymam kciuki z całych sił. Musi być dobrze!!! Miałaś jakieś objawy, coś się działo?

@izaiv1985 Kochana, jesteśmy z Tobą...bądź dzielna, bo to wszystko może mieć cudowny happy end - wiesz o tym, prawda? I na pewno tak będzie. Niejedna historia już była, że szew się zsunął i zakładali kolejny. I ciąża była donoszona do bezpiecznego terminu.

Ehhh...a dlaczego czekają? Nie mogą odrazu Ci tego szwu założyć?? Leż jak najwięcej. Trzymam kciuki z całych sił. Musi być dobrze!!! Miałaś jakieś objawy, coś się działo?
zrobili posiew i muszą uspokoić macice przed kolejnym szwem. Trochę brzuch mnie pobolewal i spojenie lonowe. Już nie mogę doczekać się poniedziałku, żeby mieć to już za soba

reklama
Do góry