Nastepnym razem kupie magne forte, zobacze czy skurcze mina.ja 3 tabl dziennie
reklama
Wiewióreczka87
Fanka BB :)
Dzięki Dziewczyny! Kamień z serca, ale będę bardzo czujna i co tydzień będę mieć wizytę. Ciul z kasą, jest wyższy cel
@Oczekujaca123, ja biorę Asmag Forte i Magne B6 - łącznie po 6-8 tabletek dziennie, mieszam je.
Potas chyba ma Aspargin z tego co kojarzę (magnez z potasem). Wiecie, że wszyscy lekarze zalecili mi Asmag? Ludwin z Krakowa, który operował moją przegrodę macicy (spec na skalę Europy), wczoraj ginka z Kliniki Ginekologicznej, mój osobisty gin też...nikt mi o Magne B6 nie mówił, na własną rękę biorę.
@Oczekujaca123, ja biorę Asmag Forte i Magne B6 - łącznie po 6-8 tabletek dziennie, mieszam je.
Potas chyba ma Aspargin z tego co kojarzę (magnez z potasem). Wiecie, że wszyscy lekarze zalecili mi Asmag? Ludwin z Krakowa, który operował moją przegrodę macicy (spec na skalę Europy), wczoraj ginka z Kliniki Ginekologicznej, mój osobisty gin też...nikt mi o Magne B6 nie mówił, na własną rękę biorę.
Ten asmag tez jest dobry bo zawiera wodoroasparaginian czy cos takiego i to tez powoduje dobrą wchlanialnosc. Czyli jest trochę preparatow jak sie poszuka:-)Dzięki Dziewczyny! Kamień z serca, ale będę bardzo czujna i co tydzień będę mieć wizytę. Ciul z kasą, jest wyższy cel
Hej dziewczyny u mnie totalna klapa. wczoraj byłam u gin i okazało się, że szew mcdonalda spelzl i szyjka macicy zgladzila się. Od wczoraj leżę w szpitalu kompletnie załamana. W poniedziałek będę mieć zakładany szew ratunkowy. Trzymajcie kciuki, to dopiero 22tc
kb.karola90
Ehhh...a dlaczego czekają? Nie mogą odrazu Ci tego szwu założyć?? Leż jak najwięcej. Trzymam kciuki z całych sił. Musi być dobrze!!! Miałaś jakieś objawy, coś się działo?Hej dziewczyny u mnie totalna klapa. wczoraj byłam u gin i okazało się, że szew mcdonalda spelzl i szyjka macicy zgladzila się. Od wczoraj leżę w szpitalu kompletnie załamana. W poniedziałek będę mieć zakładany szew ratunkowy. Trzymajcie kciuki, to dopiero 22tc
Wiewióreczka87
@izaiv1985 Kochana, jesteśmy z Tobą...bądź dzielna, bo to wszystko może mieć cudowny happy end - wiesz o tym, prawda? I na pewno tak będzie. Niejedna historia już była, że szew się zsunął i zakładali kolejny. I ciąża była donoszona do bezpiecznego terminu.
zrobili posiew i muszą uspokoić macice przed kolejnym szwem. Trochę brzuch mnie pobolewal i spojenie lonowe. Już nie mogę doczekać się poniedziałku, żeby mieć to już za sobaEhhh...a dlaczego czekają? Nie mogą odrazu Ci tego szwu założyć?? Leż jak najwięcej. Trzymam kciuki z całych sił. Musi być dobrze!!! Miałaś jakieś objawy, coś się działo?
Wiewióreczka87
@izaiv1985 a Ty miałaś zalecone leżeć plackiem czy się oszczędzać?
reklama
kb.karola90
Będzie dobrze. Zobaczysz. Wszystkie tu jesteśmy z Tobą i Twoim maluszkiem. Trzymaj się dzielnie!!!zrobili posiew i muszą uspokoić macice przed kolejnym szwem. Trochę brzuch mnie pobolewal i spojenie lonowe. Już nie mogę doczekać się poniedziałku, żeby mieć to już za soba
Podziel się: