reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dzięki Dziewczyny! Kamień z serca, ale będę bardzo czujna i co tydzień będę mieć wizytę. Ciul z kasą, jest wyższy cel :)
@Oczekujaca123, ja biorę Asmag Forte i Magne B6 - łącznie po 6-8 tabletek dziennie, mieszam je.
Potas chyba ma Aspargin z tego co kojarzę (magnez z potasem). Wiecie, że wszyscy lekarze zalecili mi Asmag? Ludwin z Krakowa, który operował moją przegrodę macicy (spec na skalę Europy), wczoraj ginka z Kliniki Ginekologicznej, mój osobisty gin też...nikt mi o Magne B6 nie mówił, na własną rękę biorę.

Dzięki Dziewczyny! Kamień z serca, ale będę bardzo czujna i co tydzień będę mieć wizytę. Ciul z kasą, jest wyższy cel :)
@Oczekujaca123, ja biorę Asmag Forte i Magne B6 - łącznie po 6-8 tabletek dziennie, mieszam je.
Potas chyba ma Aspargin z tego co kojarzę (magnez z potasem). Wiecie, że wszyscy lekarze zalecili mi Asmag? Ludwin z Krakowa, który operował moją przegrodę macicy (spec na skalę Europy), wczoraj ginka z Kliniki Ginekologicznej, mój osobisty gin też...nikt mi o Magne B6 nie mówił, na własną rękę biorę.
Ten asmag tez jest dobry bo zawiera wodoroasparaginian czy cos takiego i to tez powoduje dobrą wchlanialnosc. Czyli jest trochę preparatow jak sie poszuka:-)

Hej dziewczyny u mnie totalna klapa. wczoraj byłam u gin i okazało się, że szew mcdonalda spelzl i szyjka macicy zgladzila się. Od wczoraj leżę w szpitalu kompletnie załamana. W poniedziałek będę mieć zakładany szew ratunkowy. Trzymajcie kciuki, to dopiero 22tc

Hej dziewczyny u mnie totalna klapa. wczoraj byłam u gin i okazało się, że szew mcdonalda spelzl i szyjka macicy zgladzila się. Od wczoraj leżę w szpitalu kompletnie załamana. W poniedziałek będę mieć zakładany szew ratunkowy. Trzymajcie kciuki, to dopiero 22tc
Ehhh...a dlaczego czekają? Nie mogą odrazu Ci tego szwu założyć?? Leż jak najwięcej. Trzymam kciuki z całych sił. Musi być dobrze!!! Miałaś jakieś objawy, coś się działo?

@izaiv1985 Kochana, jesteśmy z Tobą...bądź dzielna, bo to wszystko może mieć cudowny happy end - wiesz o tym, prawda? I na pewno tak będzie. Niejedna historia już była, że szew się zsunął i zakładali kolejny. I ciąża była donoszona do bezpiecznego terminu.

Ehhh...a dlaczego czekają? Nie mogą odrazu Ci tego szwu założyć?? Leż jak najwięcej. Trzymam kciuki z całych sił. Musi być dobrze!!! Miałaś jakieś objawy, coś się działo?
zrobili posiew i muszą uspokoić macice przed kolejnym szwem. Trochę brzuch mnie pobolewal i spojenie lonowe. Już nie mogę doczekać się poniedziałku, żeby mieć to już za soba

reklama
Do góry