reklama
No i super, a mnie do szpitala wysyłają, mam glukometr, sama mierze i sprawdzam, nie wiem po co mam tam iść... Po ostatniej wizycie w szpitalu miałam o 2mm krótszą szyjkę- więcej chodziłam, schylałam się, kucałam, już widzę moją szyjke po tych 4 dniach! WrrU mnie nie ma takiej praktyki, aby kłaść do szpitala po diagnozie cc. Od poznania wyniku krzywej jestem na diecie.
Chodzę do diabetologa i ginekolog dodatkowo monitoruje przebieg ciąży przy cc.
Hej. Śpieszę wam z nowina. W 38 t.6d. Urodziłam coreczke Laure 2850 gram. Pessar zdjety w 37t.2d. Musieli podłączyć oksytocyne bo po tych rozkurczowych lekach skurcze byly slabe. Ale po noej dostałam takich, ze mala przyszla szybko na swiat
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Hej. Śpieszę wam z nowina. W 38 t.6d. Urodziłam coreczke Laure 2850 gram. Pessar zdjety w 37t.2d. Musieli podłączyć oksytocyne bo po tych rozkurczowych lekach skurcze byly slabe. Ale po noej dostałam takich, ze mala przyszla szybko na swiat
Gratuluje !
Gratulacje! A kiedy zakładano Ci pessar i jak wtedy Twoja szyjka wyglądała ?
Onaszczesliwa2018
GratulacjeHej. Śpieszę wam z nowina. W 38 t.6d. Urodziłam coreczke Laure 2850 gram. Pessar zdjety w 37t.2d. Musieli podłączyć oksytocyne bo po tych rozkurczowych lekach skurcze byly slabe. Ale po noej dostałam takich, ze mala przyszla szybko na swiat
Agatka29
Emilka wielkie Gratulacje !!!! Zdrówka życzę dla malutkiej i mamy jednak waga bardzo ładnaHej. Śpieszę wam z nowina. W 38 t.6d. Urodziłam coreczke Laure 2850 gram. Pessar zdjety w 37t.2d. Musieli podłączyć oksytocyne bo po tych rozkurczowych lekach skurcze byly slabe. Ale po noej dostałam takich, ze mala przyszla szybko na swiat
Zalozony w 26. tc szyjka 19 mm.Gratulacje! A kiedy zakładano Ci pessar i jak wtedy Twoja szyjka wyglądała ?
reklama
Cześć dziewczyny ja jestem dzisiaj trochę załamana wylądowałam w szpitalu z ciagnieciami brzucha taki jak na miesiaczkę. Okazało się że szyjka miękka ale od założenia pessara się nie skróciła, lekarze mówią że jest bardzo słaba. Dostałam pierwsza porcję sterydow na rozwój płucek i zastrzyk rozkurczowy.
Podziel się: