Agula_1991
Fanka BB :)
No wlasnie. Wychodzily wam niedobory magnezu we krwi? Chce sobie oznaczyc i isc juz do lekarza z wynikiem. Kroplowki w domu moze podpiac i pielegniarka. Biore to pod uwage, gdyby pozniej bylo trudno...
Tak, u mnie wyszedł niedobór mimo stosowania magne b6 max i asparginu jednocześnie.
Trafiłam do szpitala na kroplówkę dożylna i dopiero wtedy po kilkunastu tygodniach w końcu przestał twardniec mi brzuch- wcześniej kilkanaście - kilkadziesiąt razy dziennie - aktualnie kilka razy dziennie.te liczne twardnienia skróciły mi szyjkę. A ze problem u mnie wynika z braku magnezu, to bez sensu żeby tylko dlatego lezec przez kilka kolejnych tygodni w szpitalu, wiec wypisałam się na własne żądanie- kontroluje poziom magnezu w laboratorium i mam kroplówki w domu. Ale u mnie to kwestia jeszcze max kilku tygodni- a może się okazać ze po kilku takich cyklach uzupełniania magnezu organizm się nasyci i nie będą potrzebne kolejne kroplówki.
PS tylko u mnie to wszystko jest robione pod kontrolą i za zgodą lekarza- nie jest to żadna samowolka.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: