I co mówi lekarz, jakos jeszcze powstrzymuje czy juz mowi ze mozesz rodzic.?Ja po wizycie czuje sie jak na tykającej bombie. 35+5, a wszystko juz gotowe do porodu. Szyjka przepuszcza palec, dziecko ułożone bardzo dobrze. A dopiero dzis miałam pobrany gbs, nie mam świeżutkiej morfologii i tonę prezentów do spakowania. Aaa Izka poczekaj chociaż do środy!!!
reklama
___Asia...
Fanka BB :)
Nie zatrzymuje. Jak sie akcja zacznie, to juz lecimy... zaraz normalnie ze stresu urodze skurcze to ja mam o dowolnej porze dnia i nocy, dzis o 3 nad ranem sobie siedziałam i mnie spinalo, ale niebolesnie, tylko dyskomfort.
Agula_1991
Dziewczyny, ja rozumiem że chcecie być aktywne, ale każda ciąża jest inna i wymaga od nas czego innego. Najważniejsze że nie o nas tu chodzi, tylko o maluszki
Wiadomo, że maluszek najważniejszy to niepodważalne, ale myślenie życzeniowe to nic złego tak jak wszystkie chcemy dotrwać do terminu, tak te nieuziemione chcą pozostać aktywne jak najdłużej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
___Asia...
No dobra, prezenty spakowalam, troche lżej mam sercu w razie wyjazdu na porodówkę. Wczoraj stres nasilił skurcze i wzielam na noc nospe. Teraz od rana tez spina. Dodatkowo starsza zaczęła kaszlec i jej nie wysle gdzieś z tata, żebym mogła w spokoju polezec. Na choroby tylko mama tylko szkoda, jakby pochorowała sie na jasełka
Dziewczyny, ja już ponad tydzień bez krążka, a mojemu małemu się wogóle nie śpieszy. Najpierw było oszczędzanie się, stres, żeby za wcześnie się nie urodził, a teraz mycie podłogi na czworaka, sprzątanie, żeby coś się rozkręciło, a tu cisza. Termin na 19.12, mówię małemu, żeby się troszkę pospieszył, bo tak trochę kiepsko obchodzić urodziny i Gwiazdkę jednocześnie może on chce jeszcze imieniny obchodzić w jednym miesiącu jako Adaś a nie Staś
Evelina87r
Dziewczyny, ja już ponad tydzień bez krążka, a mojemu małemu się wogóle nie śpieszy. Najpierw było oszczędzanie się, stres, żeby za wcześnie się nie urodził, a teraz mycie podłogi na czworaka, sprzątanie, żeby coś się rozkręciło, a tu cisza. Termin na 19.12, mówię małemu, żeby się troszkę pospieszył, bo tak trochę kiepsko obchodzić urodziny i Gwiazdkę jednocześnie może on chce jeszcze imieniny obchodzić w jednym miesiącu jako Adaś a nie Staś
U mnie to samo - prawie 9 tyg.lezenia, stres, leki. A Teraz 39t2d i cisza, skurcze przepowiadajace nic z porodowych. Wszelkie proby na wywolanie nic nie dają... ja mam termin na 24.12 wiec z wiadomych powodów chcialabym zeby się zaczęlo. Bo albo święta w szpitalu albo sylwester na patologi i wywołaniu.... ech
lienka
ja z perspektywą na wywoływaniu 26.12 leżenie od 22 tyg, kilogram nospy, luteiny magnezu na nieskończone ilości skurczy i bóli brzucha. Jak tylko odstawiłam wszystko tydzień temu ..wszystko złagodniało...a najbardziej głowa. Teraz czuję się najlepiej, najlepszy czas ciąży!U mnie to samo - prawie 9 tyg.lezenia, stres, leki. A Teraz 39t2d i cisza, skurcze przepowiadajace nic z porodowych. Wszelkie proby na wywolanie nic nie dają... ja mam termin na 24.12 wiec z wiadomych powodów chcialabym zeby się zaczęlo. Bo albo święta w szpitalu albo sylwester na patologi i wywołaniu.... ech
Evelina87r
___Asia...
Takie historie sa chyba bardzo pocieszające dla dziewczyn w młodszych ciążach ja tak samo miałam w pierwszej, ile łez, lekow, lekarzy... a porod w terminie po moich usilnych staraniach. Moze wychodzi na to, ze cały ten artykuł „odpoczywanie czy lezenie” Nicole ma podstawy nie tylko ze względu na badania medyczne, ale i empiryczne. Wiadomo, kazdy przypadek inny, ale jednak...
reklama
Podziel się: