lienka
Fanka BB :)
ja też....zbiorowa panika ?Mnie też coraz większa panika ogarnia [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też....zbiorowa panika ?Mnie też coraz większa panika ogarnia [emoji1]
Co tydzień jeździsz na Izbę czy u lekarza swojego robisz ktg?mnie bolą skurcze miesiączkowo naprawdę spore bo co poniedzialek mam ktg więc widzę jakie kozaki ...w sobotę co 10 min przez prawie 4 h...dziś na badaniu szyjka bez zmian. Więc nie muszą...
Ani nie gadajcie, ja tez sobie wkręcam ze to juz a jeszcze na ten czas będę musiala córkę gdzieś wywieźć. A jak będzie w nocy, niby mam ustawionego wujka pod telefonem, ale jak nie uslyszy tel. Ochhh mam tak samo
na Izbie, a raczej punkt konsultacyjny to sie nazywa ze względu na cukrzycę i wielowodzie mam ktg i usg co tydzień. Na konkretną godzinę a potem konsultacja w gabinecie lekarskim.Co tydzień jeździsz na Izbę czy u lekarza swojego robisz ktg?
Kochana powodzenia [emoji16] Trzymamy kciuki !Jestem po wizycie. Na ktg skurcze 80-90 co 10min a wiec porodowe. Szyjka zgładzona, rozwarcie. Lekarz twierdzi dzisiejsza noc lub jutro. Mala 3100g wiec big baba.Takze jest suuuuper oby to juz sie nie wyciszylo to bedzie prezent na Mikolaja. Dzis 37t4d
Aaaa niespodzianka!!!! KciukiJestem po wizycie. Na ktg skurcze 80-90 co 10min a wiec porodowe. Szyjka zgładzona, rozwarcie. Lekarz twierdzi dzisiejsza noc lub jutro. Mala 3100g wiec big baba.Takze jest suuuuper oby to juz sie nie wyciszylo to bedzie prezent na Mikolaja. Dzis 37t4d