reklama
Evelina87r
Fanka BB :)
W
Wiesz caly dzien mi brzuch twardnieje, ale jeszcze nie bolą tylko bardziej taki dyskomfort czuje wiec czekam na rozwoj akcji.Ale jak to?! Matko czułaś skurcze czy co?!
Agula_1991
W
Wiesz caly dzien mi brzuch twardnieje, ale jeszcze nie bolą tylko bardziej taki dyskomfort czuje wiec czekam na rozwoj akcji.
Super, ciąża odnoszona, jeśli by się udało jutro urodzić to córcia wybrała sobie piękna datę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ty termin masz na 24 czy znowu coś pokręciłam?!?! Aha czyli jesteś w domu tylko byłaś na rutynowej wizycieW
Wiesz caly dzien mi brzuch twardnieje, ale jeszcze nie bolą tylko bardziej taki dyskomfort czuje wiec czekam na rozwoj akcji.
kasia2309
Nieźle [emoji16] to trzymamy kciuki za szybką akcję [emoji6]Jestem po wizycie. Na ktg skurcze 80-90 co 10min a wiec porodowe. Szyjka zgładzona, rozwarcie. Lekarz twierdzi dzisiejsza noc lub jutro. Mala 3100g wiec big baba.Takze jest suuuuper oby to juz sie nie wyciszylo to bedzie prezent na Mikolaja. Dzis 37t4d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lovi23
Dopiero teraz?
Evelina87r
Tak tak ba 24.12. Dzis to byla rutynowa kontrola. Odstawilam wczoraj leki i macica zwariowala. Jak narazie poza skurczami i dyskomfortem nic wiecej. Moze sie jeszcze rozkreci bardziejA ty termin masz na 24 czy znowu coś pokręciłam?!?! Aha czyli jesteś w domu tylko byłaś na rutynowej wizycie
Tak. Mam końcówkę remontu, na rękę mi toDopiero teraz?
reklama
To Ty jesteś przede mną 4 dni a ja pojutrze dopiero 37 tc. Dziś ostatnia luteina.Tak tak ba 24.12. Dzis to byla rutynowa kontrola. Odstawilam wczoraj leki i macica zwariowala. Jak narazie poza skurczami i dyskomfortem nic wiecej. Moze sie jeszcze rozkreci bardziej
A w czwartek odstawiam no spe. Ale o magnezie nikt nic nie mówił to chyba będę jeszcze brala
Podziel się: