Bo podobno kucanie jest bardzo nie wskazane przy króciutkiej szyjce... Poza tym ja w sumie większość czasu leżęA dlaczego miałabyś zaszkodzić?
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Tydzień i ciąża będzie donoszona [emoji16] U Ciebie. Bez obaw i bez paniki [emoji3]Bo podobno kucanie jest bardzo nie wskazane przy króciutkiej szyjce... Poza tym ja w sumie większość czasu leżę
Wiem wiem wiem... Ale im bliżej tym bardziej chce 37 tc a później 38 tc a później 39 tc i poród....Tydzień i ciąża będzie donoszona [emoji16] U Ciebie. Bez obaw i bez paniki [emoji3]
Lovi23
A po terminie będziesz po schodach biegać [emoji16] żeby wreszcie coś się zaczęło [emoji16]Wiem wiem wiem... Ale im bliżej tym bardziej chce 37 tc a później 38 tc a później 39 tc i poród....
Będę sprzątać i choinkę ubieracA po terminie będziesz po schodach biegać [emoji16] żeby wreszcie coś się zaczęło [emoji16]
Lovi23
I bardzo dobrzeAle do czwartku będę się oszczedzac
Ja też się oszczędzam do tego 11 grudnia. A później niech już się dzieje wola nieba...
___Asia...
Dość czesto spotykam sie z niezidentyfikowanym plamieniem. Jak lekarz mowi, ze wszystko ok, to jest ok
Mi dzis znow bardziej spina brzuch. I jakiegoś nerwa mam. Moze jutro bedzie lepiej.
Zainstalowalam sobie bezpłatny miesiąc Netflixa i wciągnęłam sie w The Crown. Położę Starszaka i włączam
Mi dzis znow bardziej spina brzuch. I jakiegoś nerwa mam. Moze jutro bedzie lepiej.
Zainstalowalam sobie bezpłatny miesiąc Netflixa i wciągnęłam sie w The Crown. Położę Starszaka i włączam
Evelina87r
Ohooo skąś to znam hihihiWiem wiem wiem... Ale im bliżej tym bardziej chce 37 tc a później 38 tc a później 39 tc i poród....
Ja staruje od soboty z powrotem do aktywności.
reklama
Podziel się: