Martyna040290
Aktywna w BB
Na 13, wizyta z ktg, ale niestety idę do tego lekarza który nie ma usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wiesz sprawdzi co tam w "podwoziu" się dzieje... A jak będzie coś widział niepokojącego to będzie mógł zadziałaćNa 13, wizyta z ktg, ale niestety idę do tego lekarza który nie ma usg
Oj kochana mam nadzieję...Ale wiesz sprawdzi co tam w "podwoziu" się dzieje... A jak będzie coś widział niepokojącego to będzie mógł zadziałać
Też tak mi się zdarza ostatnio... Ale myślałam że to od przeziębienia... hmmm...Hej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...
O matko! Nie strasz proszę.... Przecież to dopiero 33+1dn.@Martyna040290 dobrze ze masz dzis wizytę. Oby to błahostka.
Przy mojej pierwszej ciaży takie plamienia oznaczały porod. Od rana przy podcieraniu plamilam a o po paru godz.doszly skurcze. Dzwonilam wtedy do swojego gina i powiedzial ze pewnie zrobilo sie juz rozwarcie.
No chyba, że się podraznilas czymś...O matko! Nie strasz proszę.... Przecież to dopiero 33+1dn.
Ja też kilka razy wstając w nocy do toalety byłam cała zlana potem.Hej dziewczyny!!! Już pospane??? Ja dziś w nocy obudziłam się zlana potem. Cała dosłownie mokra. Koszulka,nogi mokre, kołdra wilgotna... Myślę sobie wody!!! Ale to cała nawet pod szyją wiec mysle wody raczej nie... Idę do kibelka ale wkładka sucha i majtki czyste... Też tak macie?! Ogólnie dziś słabo mi się spało...
Ja dziś 36+0 i od jutra odstawiamJa też kilka razy wstając w nocy do toalety byłam cała zlana potem.
Zastanawiam się czy to mogło być od luteiny jak napisała @_Asia czy dlatego że lubię owinąć się kołdrą
...ale chyba z tą luteiną coś jest bo odkąd jej nie biorę to nie mam z tym problemu.
I zauważyłam jeszcze jedną rzecz, mam wrażenie, że po odsatawieniu luteiny brzuch mi się mniej stawia