reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Ja sie stresuje bo jutro mam wizytę a strasznie mnie kluje jak chodze i dodatkowo obawiam sie ze mam jakas infekcje bo mam podwyzszone leukocyty w moczu.:(

reklama
Ja sie stresuje bo jutro mam wizytę a strasznie mnie kluje jak chodze i dodatkowo obawiam sie ze mam jakas infekcje bo mam podwyzszone leukocyty w moczu.:(

A bakterie w moczu tez masz?
To kłucie to chyba normalnie jest, o ile nie ma innej wydzieliny i swędzenia. Tez czasem mnie kłuje, ale jeszcze nic nie wyszło nigdy.

A ja dzis bylam na gbs, ktg, morfologii i bad.moczu. Co by miec juz komplet do szpitala. Potem troche pochodzilam po sklepach ale jak narazie skurczowy spokój.

Ja w Wigilie kończę 37tc, wiec chyba nie pochodze po świątecznych sklepach, szkoda :( a przydałoby mi sie do Ikea pojechać.
Cóż, całe szczęście jest online shopping :)

reklama
Do góry