reklama
___Asia...
Fanka BB :)
Ja miałam podejrzenia, ze co poniektóre rodzą ale widać nie, uff
Evelina87r
A ja dzis bylam na gbs, ktg, morfologii i bad.moczu. Co by miec juz komplet do szpitala. Potem troche pochodzilam po sklepach ale jak narazie skurczowy spokój.
___Asia...
Ja sie stresuje bo jutro mam wizytę a strasznie mnie kluje jak chodze i dodatkowo obawiam sie ze mam jakas infekcje bo mam podwyzszone leukocyty w moczu.
A bakterie w moczu tez masz?
To kłucie to chyba normalnie jest, o ile nie ma innej wydzieliny i swędzenia. Tez czasem mnie kłuje, ale jeszcze nic nie wyszło nigdy.
___Asia...
A ja dzis bylam na gbs, ktg, morfologii i bad.moczu. Co by miec juz komplet do szpitala. Potem troche pochodzilam po sklepach ale jak narazie skurczowy spokój.
Ja w Wigilie kończę 37tc, wiec chyba nie pochodze po świątecznych sklepach, szkoda a przydałoby mi sie do Ikea pojechać.
Cóż, całe szczęście jest online shopping
Mi dziś przyszedł wynik GBS.A ja dzis bylam na gbs, ktg, morfologii i bad.moczu. Co by miec juz komplet do szpitala. Potem troche pochodzilam po sklepach ale jak narazie skurczowy spokój.
Bakterie właśnie mam nieliczne a leukocyty podwyzszone. Ale mysle ze moge miec jakąś infekcje po antybiotyku.A bakterie w moczu tez masz?
To kłucie to chyba normalnie jest, o ile nie ma innej wydzieliny i swędzenia. Tez czasem mnie kłuje, ale jeszcze nic nie wyszło nigdy.
Evelina87r
Ja na ost.wizycie dostalam 6globulek pimafucinu bo cos się przyplatalo mimo wszystko... ale szyjki mi nie skrocilo.Boje się tylko zeby jakies bakterie mi szyjki nie skrocily.
Nie martw sie, nie zawsze tak jest ze skroci to szyjkę.
reklama
Evelina87r
Szukaj plusów - przynajmniej ominie Cię ta świąteczna gorączka. Meeega kolejki, duchota i przepychanki w sklepach hihiJa w Wigilie kończę 37tc, wiec chyba nie pochodze po świątecznych sklepach, szkoda a przydałoby mi sie do Ikea pojechać.
Cóż, całe szczęście jest online shopping
Podziel się: