Jouliettka
Fanka BB :)
Tak od wczoraj jesteśmy w domu[emoji4]Jouliettka,
Mój syn tez urodził się o 4:35
Wyszliście już do domu?
Sent from my XT1572 using Forum BabyBoom mobile app
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak od wczoraj jesteśmy w domu[emoji4]Jouliettka,
Mój syn tez urodził się o 4:35
Wyszliście już do domu?
Mi doktorka mówiła, że jak będę miała powyżej 10 skurczy na dobę to mam jechać na IPCzy któraś z was ma skurcze? Ja mam bardzo często. Wczoraj chyba z 14. Byłam u lekarza i narazie ok ale wątpię że długo to wytrzyma. A to dopiero 28 tydzien
A bierzesz coś na to ? Duże dawki magnezu , nospe ???Czy któraś z was ma skurcze? Ja mam bardzo często. Wczoraj chyba z 14. Byłam u lekarza i narazie ok ale wątpię że długo to wytrzyma. A to dopiero 28 tydzien
Gratulacje:-))))Tak urodziłam we wtorek poród tak jak przewidywał lekarz ekspresowy . O 3 pierwszy skurcz , o 8 byłam na izbie rozwarcir 4 cm , a o 11:15 mała Jagódka była już z nami pozdrowienia dziewczyny i trzymajcie się z szyjkami i twardnieniami powodzenia