reklama
Mala218
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny czy pozwolicie mi dolaczyc?
Jestem w 26 tc a od tygodnia nakaz lezenia z nogami do gory z powodu skroconej szyjki macicy.Mieszkam w UK I nie mamy tu nalezytej opieki.Kontrol w polskiej przychodni mamy 25 wrzesnia. Ja jedna mam wrazenie ze od jakis 3 dni zamiast poprawy widze ze jest gorzej.Czuje ucisk na pochwe i odbyt.Brzuch nam sie stawia.Boje sie ze nasze malenstwo chce sie juz z nami zobaczyc....
Jestem w 26 tc a od tygodnia nakaz lezenia z nogami do gory z powodu skroconej szyjki macicy.Mieszkam w UK I nie mamy tu nalezytej opieki.Kontrol w polskiej przychodni mamy 25 wrzesnia. Ja jedna mam wrazenie ze od jakis 3 dni zamiast poprawy widze ze jest gorzej.Czuje ucisk na pochwe i odbyt.Brzuch nam sie stawia.Boje sie ze nasze malenstwo chce sie juz z nami zobaczyc....
karolyn1987
Fanka BB :)
Wg mnie powinnas dostać tez dopochwowo luteine
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
justa355
Zaangażowana w BB
Nawet nie wiedziałam że coś dają w irl. Ja tez mieszkam w irl ale balam się prowadzić tam ciążę i na ten czas jestem w pl. Choć szczerze powiem nie widzę zbyt dużego zaangażowania lekarzy mimo iż często u nich bywam. A jest coraz ciezej.
Merlie123
Zaangażowana w BB
Ja chodziłam do prywatnego polskiego ginekologa która badala mi za kazdym razem szyjke dzieki niej jestem w 30tc bo to ona kazala mi odpoczywać duzo i brac progestreon jest cholernie drogi za 28 globulek płacę 90€!! Ale co tam...jutro wykupuje ostatnia juz recepte
reklama
Merlie123
Zaangażowana w BB
Tak w dublinie zalozy ci prwyatnie pessar nie zaklada szew bo to juz w szpitalu ale w pierwszej ciąży mozesz zzapomnieć chyba ze pierwsza poronilas to wtedy w szpitalu przy drugiej bez problemu.. ja mam gin w dublinie w medicusie.
Podziel się: