Merlie123
Zaangażowana w BB
Ostatnio mialam 23mm i rozwarcie ujscia wew 7mm teraz 30.5mm i całkowicie zamknięta az pani gin sie ucieszyła byle tak dalej.. kamien z serca spadł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio mialam 23mm i rozwarcie ujscia wew 7mm teraz 30.5mm i całkowicie zamknięta az pani gin sie ucieszyła byle tak dalej.. kamien z serca spadł
Dziś 29 tc 1 dzień. Na samym początku miałam 3,7 a później różnie 3,3 cm, 3,5 później znów 3,3 i w ciągu miesiąca spadła na 2,5 cm. To było tydzień temu. Dziś nie jest gorzej bo 2,6 cm.A w ktorym tyg jestes i jaką szyjke mialas na początku?
Myślę, że jakby spadła do 2 cm to wlaczylby luteinę.@Jouliettka ja miałam dwa tygodnie temu 2,5 i dostałam luteine ... Z tym że ja zaczynałam od 4 cm a później w ciągu 3 tygodni mi się tak nagle skróciła .
Dobrze że u Ciebie ok ja mam wizytę w sobotę.