reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dzień dobry dziewczynki. U nas pogoda straszna, wczoraj upał a dzisiaj bardzo wieje. Jakie butelki dla dziecka kupiłyście bądź będziecie kupować? Ja 5 lat temu na szybko kupowałam Avent Classic, dlatego że mój musiał przejść na Nutramgen. Zastanawiam się teraz nad Classic, Naturals bądź Tommee Tippee

Dzień dobry dziewczynki. U nas pogoda straszna, wczoraj upał a dzisiaj bardzo wieje. Jakie butelki dla dziecka kupiłyście bądź będziecie kupować? Ja 5 lat temu na szybko kupowałam Avent Classic, dlatego że mój musiał przejść na Nutramgen. Zastanawiam się teraz nad Classic, Naturals bądź Tommee Tippee
5 lat temu uzwalam avent classic teraz kupilam avent natural sa duzo lepsze od classic. [emoji5][emoji5][emoji5]

Miałam Aventa i Tommee Tippe ale moje dziecko tolerowało tylko cycusia. Butelki nie chciała żadnej. Ewentualnie rumianek piła z Aventa.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dostałam razem w zestawie z laktatorem butelki z Medela oraz kupiłam z dr Brown. Nie wiem co to warte na oczy nie widziałam ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana dawaj znac jak tam dzisiaj drugie podejscie. Ja mam do lekarza dzisiaj , mam nadzieje ze mi tam porusza co nie co i sie zacznie niebawem . Bo juz nie mam sil . A katar chyba mi schodzi wiec dzien dwa i powinno przejsc [emoji5][emoji5][emoji5]

reklama
Do góry