U
użytkownik 167877
Gość
Ja mialam masaz szyjki pare razy . Boli ale u mnie mega działał [emoji5]Czopki na rozwarcie nie nie dostałam jutro zapytam, o ile dotrwam dzięki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam masaz szyjki pare razy . Boli ale u mnie mega działał [emoji5]Czopki na rozwarcie nie nie dostałam jutro zapytam, o ile dotrwam dzięki!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam 4 dni pod rząd. U mnie szyjką po nim zachowywała się jak elastyczna. Z powrotem ściągała się do wersji sprzed masażu[emoji4]Ja mialam masaz szyjki pare razy . Boli ale u mnie mega działał [emoji5]
5 lat temu uzwalam avent classic teraz kupilam avent natural sa duzo lepsze od classic. [emoji5][emoji5][emoji5]Dzień dobry dziewczynki. U nas pogoda straszna, wczoraj upał a dzisiaj bardzo wieje. Jakie butelki dla dziecka kupiłyście bądź będziecie kupować? Ja 5 lat temu na szybko kupowałam Avent Classic, dlatego że mój musiał przejść na Nutramgen. Zastanawiam się teraz nad Classic, Naturals bądź Tommee Tippee
Dzień dobry dziewczynki. U nas pogoda straszna, wczoraj upał a dzisiaj bardzo wieje. Jakie butelki dla dziecka kupiłyście bądź będziecie kupować? Ja 5 lat temu na szybko kupowałam Avent Classic, dlatego że mój musiał przejść na Nutramgen. Zastanawiam się teraz nad Classic, Naturals bądź Tommee Tippee
Butelki dr Brown chwalą podobno gdy dziecko ma kolki.Ja dostałam razem w zestawie z laktatorem butelki z Medela oraz kupiłam z dr Brown. Nie wiem co to warte na oczy nie widziałam ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana dawaj znac jak tam dzisiaj drugie podejscie. Ja mam do lekarza dzisiaj , mam nadzieje ze mi tam porusza co nie co i sie zacznie niebawem . Bo juz nie mam sil . A katar chyba mi schodzi wiec dzien dwa i powinno przejsc [emoji5][emoji5][emoji5]Ja dostałam razem w zestawie z laktatorem butelki z Medela oraz kupiłam z dr Brown. Nie wiem co to warte na oczy nie widziałam ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom