reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Kindziorek.
Podkłady popporodowe tylko z canpol. Ja mam takie na noc. Na łóżko podkłady seni. A majty poporodowe również canpol siateczkowe. Ja kipam 4 pary czyli dwa opakowania. Można je prac

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to tak jak myślałam. Dzięki bo po wizyciebw czwartek trzeba sie zacząć zaopatrywać [emoji6]. Czas najwyższy

xnw4krnt83prf1c3.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Kathleen pewnie tuli juz malego [emoji7][emoji7][emoji7]

Tak tuli w brzuchu... nie chce wyjść rozrabiaka; wogole ledwie chodzę tak nogi mnie bola... rano na porodówkę i okscytocyne będą mi podawać...

Także Jazka mój się wyrywał od początku a teraz jak zielone światło to siedzi, szyjka ma 5mm długości wszyscy mówią ze nie wierzyli jak mnie tu zobaczyli ze wytrwam do 37tc i co udało się!! Wątpili czy ciąża się utrzyma czy dam radę do końca itp także na 8mm chyba w 19tc z pessarem od 15tc się da :)

A Teraz wypluć tego człowieka z siebie jest problem :(

A jak mówicie brać ten cudowny masaż szyjki??

Lekarze twierdzą ze w moim przypadku jedna indukcja wystarczy :)
Jak nie wyjdzie jutro to sam będzie sobie winien i zrobi sobie urodziny w dzień dziecka ;) będzie miał jeden prezent

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No no no..... Uparty człowieczek. Ale przypuszczam, że gdyby nie było przykazu na wychodzenie z brzuszka to by właśnie się pchał. Te dzieciątka lubią robić na złość wszystkim.

xnw4krnt83prf1c3.png

relgx1hpxnktoe3t.png

No no no..... Uparty człowieczek. Ale przypuszczam, że gdyby nie było przykazu na wychodzenie z brzuszka to by właśnie się pchał. Te dzieciątka lubią robić na złość wszystkim.

xnw4krnt83prf1c3.png

relgx1hpxnktoe3t.png

Taki uparciuch, w brzuchu die wierci mega ..

Tak szczerze to myśle ze to wina stałego zapisu ktg bo praktycznie leżę i tyle co kolo łóżka pochodzę
Gdybym normalnie mogła chodzić to pewnie by to szybciej poszło

Biedactwo. Kathleen a dali Ci może czopki na rozwarcie? Nie pamiętam nazwy ale na mnie podziałały ekstra. 3 czopki i w godzinę z 2 cm było 10 s wcześniej tez nic. Popytaj. Trzymam kciuki. Dasz radę!

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Biedactwo. Kathleen a dali Ci może czopki na rozwarcie? Nie pamiętam nazwy ale na mnie podziałały ekstra. 3 czopki i w godzinę z 2 cm było 10 s wcześniej tez nic. Popytaj. Trzymam kciuki. Dasz radę!

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Czopki na rozwarcie nie nie dostałam jutro zapytam, o ile dotrwam dzięki!

Do góry