reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Odebrałam wyniki morfologii i leukocyty i neutrofile jeszcze się podniosły. Dodatkowo procentowo obniżyły się limfocyty. Teraz nie wiem czy to wskazuje na infekcję bakteryjną czy wirusowa. Internista stwierdził wirusowke. Czekam jeszcze na wyniki crp [emoji58]

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie też gorąco około 29 stopni. Tym bardziej nie uśmiecha mi się chorowanie. Leki są oscillococilum, wapno, Wit c i do tego herbata z imbirem, miodem i cytryną i na noc mleko z miodem i czosnkiem. Mam nadzieję, że to pomoże.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Część Dziewczyny! ja też jestem po wizycie. Ostatnio mnie strasznie boli spojenie lonowe i cała miednica. Ledwo daje radę, aż się ostatnio poplakalam, bo ból byl dla mnie porównywalny tylko z porodem. Lekarz kazał mi brać paracetamol wtedy.
Poza tym u nas jest świetnie, bo szew trzyma, a to już ponad 5 tygodni i szyjka się nie skrocila! Mały ma Trochę ponad 1,3 kg - to 29+1 tc. Teraz przede mną opozniono przegapiony test obciążenia glukoza...

Figowa,
Współczuje bólu spojenia, wiem co to znaczy bo od jakiegoś 18 tygodnia to mam i jest coraz gorzej, czasem się nie mogę przekręcić na łóżku bo tak mnie boli.

Jutro ma być jeszcze cieplej niż dziś, nie wiem jak to zniosę, mam ochotę obłożyć się lodem od stop do głów :)

reklama
Dziewczyny ja tez mam ten bol, czasem strasznie boli, a czasem mniej.
Dzis lezalam na lezaczku i troche sie opalalam oczywiscie brzuch zakryty. Tak wygladam-fotka z dzis. Udalo mi sie z 2iego tel wrzucic fotke. Jutro przesle sobie do tego tel zdjecie malego z 4d z 32tyg.to Wam wysle.
Jutro na byc cieplej potwierdzam. Do juterka kochane

Załączniki

• 20170519_075407.jpg
    20170519_075407.jpg
    538,7 KB · Wyświetleń: 160
Do góry