reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Cześć dziewczyny. Jestem obecnie w 26 tg. ciąży. W poniedziałek byłam u lekarza i stwierdził skracają się szyjkę macicy z 4 cm- 2.80 cm. Przepisał mi luteinę, magnez i diphergan. Kazał mi cały czas leżeć i wstawać tylko do toalety. Czy któraś mama była w takiej sytuacji? Zdarzają mi się małe skurcze w ciągu dnia. Czy tak może być?

Madzien,
fajnie ze duży:) Duży czyli silny :) i w ogole niezla fota;)
Ja z wrażenia zapomniałam dziś na usg spytać ile moja wazy...może rano na obchodzie mi powiedzą.

Marcysia, moja na Ktg albo ma za mało aktywny zapis albo za bardzo aktywny:) i większość kobitek tak tu ma z tego co słyszę...
Te dzieci przekorne są ;)

Ale mina małego,hahaha. Cos mu sie nie podoba.... [emoji3] spory chłopak będzie.... Świetnie, że wszystko ok.

xnw4krnt83prf1c3.png

Aga biedna Ty dzisiaj. Strasznie nie odpowiedzialni są. Akurat w szpitalu powinni szczególnie przestrzegać zalecanych diet.
Madzien to duży kawaler [emoji4] i cudnie się pokazał. Mój szkrab nie chce dziubka w ogóle pokazać.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga. A ja wzięłam dzisiaj Eva Q. Normalnie ledwie zdążyłam na kibelek, dobrze że w korytarzu się nie załatwiłam ha ha ha. Normalnie jak że mnie poszło jak z wulkanu. Ale się później śmiałem. Ze te czopki są niebezpieczne. Trzeba siedzieć na kabelku i trzymać bo można nie zdążyć

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga współczuję. Brak słów. Jak jutro mi nie przejdzie to też sięgnę po te czopki.
Ogolilam się na jutrzejsza wizytę i od razu lepiej się czuję. Będę się rano ważyc, ale czuje, że waga bedzie niezła. Ostatnio apetyt mi dopisuje. Dziś przyjechali na chwilę znajomi którzy 2tyg.temu byli i powiedzieli ale brzuch Ci się powiększył :-)
Widzę, że uda i tyłek też są owszem owszem :-(
Dobrej nocki

reklama
Do góry