reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Jazka trzymam kciuki za to żebyś jak najdłużej wytrzymała.
Jeju z tymi szyjkami to też. Marcysia w którym tyg jest?
U mnie dopiero 29 leci. Dłuży mi się niemiłosiernie.
25 tydzień. Miala 3 tyg temu założony szew. A dzisiaj mówili że tak już nie trzyma i szyjka dodatkowo się skrocila

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki napiszcie co w szpitalu dostajecie mocnego na wyciszenie skurczy oprócz magnezu i nospy w kroplowie

Dziś miałam akcje z żołądkiem. Z godzinę czy 1,5 po obiedzie straszmy bol żołądka, taki skurczowy do tego mdłości i w końcu zwymiotowałam. Obstawiam kotleta z obiadu bo był mielony, pewnie się pomylili i dodali bułkę, a ja tak wlasnie reaguje na gluten...
Od jutra nawet nie próbuje szpitalnych obiadow:wściekła/y:

Aga współczuje Ci tych rewolucji zoladkowych. Szczegolnie ze wymioty to napinanie brzucha, nawet jesli bylo to raz.

xnw4krnt83prf1c3.png

Marcysia,
już nie będę tu jesc żadnych obiadów, nawet jakbym miała głodna być. Teraz już mi lepiej ale przez jakies 3-4 godziny strasznie sie czułam.
Dobrze, ze już się ten dzień kończy. Jeszcze Ktg, prysznic i spać :)
Marcysia a ty masz tez 2 razy dziennie Ktg?

Dzisiaj miałam dwa razy podpięte ktg. Jutro jak będzie dobry odczyt to raz mnie podepna. Podlaczyl mi dzisiaj drugi raz bo ponoć zbyt mało aktywny odczyt że za małe skoki niby byly

reklama
Laski jestem po usg . Masakra !!!!
Wszystko z malym super. W sumie to nie z takim malym . Dzis jest 35.4tydz a moj mezczyzna wazy 3kg. Az drugi raz.mierzylismy i wyszlo 2900g.
Pierwszy synek w tym samym czasie wazyl 2600. Urodzil sie 3600. Lekarz mowil ze jak donosze to bobas do 4kg [emoji33][emoji33][emoji33]
1495131300-aaaaaa.jpeg

Do góry