Agatka tak mi przykro, czytam i nie wierzę. Przytulam Was całym sercem kochani.
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo bardzo mi przykro. Nie wiem co napisać. Będę się za nią i za Was modlić. Żadne pocieszenie nie pomoże bo to ogromna strata tym bardziej gdy my mamy robimy wszystko by szczesliwie malenstwa nasze sie urodziły. Jednak Bóg ma wobec nas pewien plan na życie, którego nikt nie zna i chwilami jest dla nas bardzo bolesny.Kochane nie wiem jak to napisać. Wszystko działo się tak szybko. Nasza córeczka dzielnie walczyła o życie ale infekcja była zbyt rozległa. Lekarze robili co mogli. Janeczka odeszła wczoraj w nocy. Jest już w rękach Boga. Dziękuję Wam za te wspólne tygodnie. Bylyście prawdziwym wsparciem dla mnie. Życzę każdej z Was szczęśliwego zakończenia ciąży. Żebyście mogły juz tulić swoje Skarby. I docenialy każdy nawet najtrudniejszy dzień z nimi.
Kochane nie wiem jak to napisać. Wszystko działo się tak szybko. Nasza córeczka dzielnie walczyła o życie ale infekcja była zbyt rozległa. Lekarze robili co mogli. Janeczka odeszła wczoraj w nocy. Jest już w rękach Boga. Dziękuję Wam za te wspólne tygodnie. Bylyście prawdziwym wsparciem dla mnie. Życzę każdej z Was szczęśliwego zakończenia ciąży. Żebyście mogły juz tulić swoje Skarby. I docenialy każdy nawet najtrudniejszy dzień z nimi.