hajmal
Fanka BB :)
Bylam w malym szpitalu przed swietami. Ginekologia na 26 łóżek. Tyle wyliczylam. No i bylam w szoku. Lekarz ktory mnie w poludnie przyjal byl dwa razy u mnie pytac sie jak sie czuje po południu plus na obchodzie. W wielki piatek ordynator "przelecial "przez oddzial na obchodzie. Po czym o 9 wieczorem przyszedl sam z kazda z nas porozmawial, wypytal, wytlumaczyl, pozartowal.
I to byl maly powiatowy szpital. Dla porownania inny tez powiatowy sasiedni. Poronilam zrobili mi czyszczenie a potem wepchneli do izolatki ok 1 w nocy i zamkneli drzwi. Przyszla polozna dopiero rano. Obojetne im bylo co sie ze mna dzieje. Po 4 miesiacach poronilam i znow, czyszczenie sala intensywnego nadzoru polozna na sali i pilnowanie,
Myslalam ze to normalne, teraz juz wiem ze nie. Wiem ze sa mile polozne, dostepni i pomocni lekarze i to u nas w Pl tylko trzeba trafic na szpital.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I to byl maly powiatowy szpital. Dla porownania inny tez powiatowy sasiedni. Poronilam zrobili mi czyszczenie a potem wepchneli do izolatki ok 1 w nocy i zamkneli drzwi. Przyszla polozna dopiero rano. Obojetne im bylo co sie ze mna dzieje. Po 4 miesiacach poronilam i znow, czyszczenie sala intensywnego nadzoru polozna na sali i pilnowanie,
Myslalam ze to normalne, teraz juz wiem ze nie. Wiem ze sa mile polozne, dostepni i pomocni lekarze i to u nas w Pl tylko trzeba trafic na szpital.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom