U
użytkownik 167877
Gość
Bardziej chodzi o to czy on dalej jest w pochwie i moge nie wiedziec ze sie zsunął. Czy zacznie ,, wychodzic ,, [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardziej chodzi o to czy on dalej jest w pochwie i moge nie wiedziec ze sie zsunął. Czy zacznie ,, wychodzic ,, [emoji16]
No i Miki mnie uprzedzila[emoji12]Bardziej chodzi o to czy on dalej jest w pochwie i moge nie wiedziec ze sie zsunął. Czy zacznie ,, wychodzic ,, [emoji16]
Inis to my jesteśmy w bardzo zbliżonym terminie. Bo u mnie 20 tygodni skończonych będzie w poniedziałek, a we wtorek USG połówkowe. A co się u Ciebie dzieje?Aga - powodzenia na wizycie
Diana - zazdroszczę pessara, wiem że też by mi dał spokój. Bolało?
Melduje, że ekspres odkamieniony i wyczyszczony teraz czekam na dostawę kawy razem z zakupami haha
Aaa no i musze się pochwalić - w piątek będzie 20tc! Piękna liczba
Ja brałam magne b6 i brzuszek się stawiał a jak biorę więcej aspargin to wczoraj postawił się tylko razDziewczyny a odnośnie magnezu to mi zawsze lekarz kazał brać magnezin. To podobno taki typowo dla ciężarnych właśnie. Mam porównanie z asmagiem to dużo lepszy. Narażone wystarcza mi 3x1 tablicy. A asmagiem musiałabym brać ich z 10 dziennie. Z probiotykow też polecam diclofor zwłaszcza dla dzieci to on jest najlepszy