reklama
Dordaw
Fanka BB :)
Ten wozek Anex Sport ma najlepsza amortyzacje ze wszystkich jakie do tej pory ogladalam. Idealny na spacery poza miastem.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Joasia_1986
Dordaw ja płacę 150 za wizyte i mój gin sprawdza wszystko co możliwe.
Połówkowe płaciłam u niego 250 a prenatalne 400. On ma papiery na wszystko. Nawet na mierzenie szyjki.
Wózek mam po córce Xlander Xmove i fotelik chcd kupić teraz maxi cosi pebble.
Ja jeździłam spacerówką z niego do czasu aż córa miała 25 miesięcy. Zmieniłam na lekką spacerówke tylko przez obecną ciąże i przez to, że sama z córą bylam pół roku, a uwielbiam ten wózek.
Baaasia no pewnie czasem lubi się podkręcić bobas. Ile można w jednej pozycji siedzieć [emoji6] ja wczoraj tak miałam. Wieeeelką gule z jednej strony.
Mmm777 no ja bym dziecka do parasolki nie włożyła, bo to za miekkie i mało obudowane te wózki jak dla mnie. No chyba, że jakas porządna wkładka dodatkowo. Ja jestem takim wariatem (chusty, nosidła, foteliki tylko po testach itp) pod tym względem, że dużą uwage zwracam na wygode dziecka i nawet teraz mam wozek co sie nie sklada typowo jak parasolka tylko w kanapke, przez pół - Valco Baby Snap 4. Jest leciutka (6,2kg) i solidna, ale najszybciej włożyłabym do niej dziecko 18 miesięczne lub nawet starsze. Tylko to wózek typowo miejski.
No i ja nigdy nie trzymałam wozka w mieszkaniu, więc dla mnie to tylko kilka schodków do i z piwnicy, ale to i tak super ulga taka lekkość.
Ziemniaczek ja teraz jem prawie wszystko co mi do głowy przychodzi, bo jak przyjdzie kp to zanim zacznę jeść wszystko to znowu minie kilka miesięcy.
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Połówkowe płaciłam u niego 250 a prenatalne 400. On ma papiery na wszystko. Nawet na mierzenie szyjki.
Wózek mam po córce Xlander Xmove i fotelik chcd kupić teraz maxi cosi pebble.
Ja jeździłam spacerówką z niego do czasu aż córa miała 25 miesięcy. Zmieniłam na lekką spacerówke tylko przez obecną ciąże i przez to, że sama z córą bylam pół roku, a uwielbiam ten wózek.
Baaasia no pewnie czasem lubi się podkręcić bobas. Ile można w jednej pozycji siedzieć [emoji6] ja wczoraj tak miałam. Wieeeelką gule z jednej strony.
Mmm777 no ja bym dziecka do parasolki nie włożyła, bo to za miekkie i mało obudowane te wózki jak dla mnie. No chyba, że jakas porządna wkładka dodatkowo. Ja jestem takim wariatem (chusty, nosidła, foteliki tylko po testach itp) pod tym względem, że dużą uwage zwracam na wygode dziecka i nawet teraz mam wozek co sie nie sklada typowo jak parasolka tylko w kanapke, przez pół - Valco Baby Snap 4. Jest leciutka (6,2kg) i solidna, ale najszybciej włożyłabym do niej dziecko 18 miesięczne lub nawet starsze. Tylko to wózek typowo miejski.
No i ja nigdy nie trzymałam wozka w mieszkaniu, więc dla mnie to tylko kilka schodków do i z piwnicy, ale to i tak super ulga taka lekkość.
Ziemniaczek ja teraz jem prawie wszystko co mi do głowy przychodzi, bo jak przyjdzie kp to zanim zacznę jeść wszystko to znowu minie kilka miesięcy.
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Dordaw
Yvonne w 36+5 tc wazyla 3,1 kg, a teraz dwa tygodnie pozniej nie wiem, bo probuje sie umowic na USG do LuxMedu gdzie mam jeszcze jedno skierowanie do wykorzystania za free i zero wolnych terminow, a jak sa to do lekarzy z takimi opiniami, ze strach sie bac :/ Ale jak jutro jakikolwiek termin wskoczy to sie zapisze, bo mi z tygodnia na tydzien teraz 1 kg przybywa i sie zastanawiam czy ona tak rosnie czy ja tak tyje.. ;-) no i przede wszystkim chcialabym wiedziec jak ta szyjka bez pessara, bo po sciagnieciu nie mialam USG dopochwowego...
Brzuch chyba opadl, ale czop nie odszedl, a przynajmniej nic takiego nie zaobserwowalam.. Dzisiaj juz poodkurzalam w domu i bylam na krotkim spacerze i dalej cisza, heh.
Yvonne a Tobie kiedy zdejmuja pessar? Juz chyba niedlugo? :-)
Brzuch chyba opadl, ale czop nie odszedl, a przynajmniej nic takiego nie zaobserwowalam.. Dzisiaj juz poodkurzalam w domu i bylam na krotkim spacerze i dalej cisza, heh.
Yvonne a Tobie kiedy zdejmuja pessar? Juz chyba niedlugo? :-)
Dordaw
Ale duze roznice w cenach za wizyty sa w zaleznosci od regionu, nie myslalam ze az takie! Niby np. w Warszawie czy innych wiekszych miastach lepsze zarobki, ale i wydatki o ile wieksze...
reklama
Dordaw
To napisz po wizycie co i jak :-) A ruszasz sie juz troche czy glownie lezysz?Nie wiem jeszcze, w środę mam wizytę to pewnie bede więcej wiedziała [emoji3]
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Podziel się: