reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Yvonne wlasnie tez jestem ciekawa co mi lekarz powie po najblizszym USG z rodzeniem SN. Polozna mowila ze jak dziecko kolo 4 kg to bedzie ciezko, ale nie wiem czy dla lekarza duze dziecko to bedzie wystarczajacy powod na skierowanie mnie na CC. No okaze sie. A ile wazyl Twoj pierwszy dzidzius po urodzeniu?

Ja dzisiaj musialam sobie wkladki laktacyjne wlozyc bo z jednej piersi zaczelo mi normalnie kapac jak siedzialam...

Iza jak bedziesz lezala to bedzie OK!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale w Polsce jest taki przepis, że jeśli miało się juz CC to jak lekarz proponuje SN to kobieta ma prawo odmówić i się nie zgodzić. Nie podpisuje się zgody na SN i szpital ma obowiązek zrobić CC

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie wiedzialam, ale to moje pierwsze dziecko wiec niestety chyba jestem zdana na wyliczenia lekarzy, do ktorych mam ograniczone zaufanie :/

Dziewczyny a czy jak Wam moze w poprzednich ciazach leciala ta siara to spalyscie w staniku i z wkladkami? Zastanawiam sie czy to wszystko zdejmowac na noc czy w tym spac, stanik sportowy wiec wygodny, ale nie wiem czy te piersi jakos oddychac nie powinny przez noc...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie wykorzystałam sytuacje i podchodziłam po sklepach .wszystkiego dobrze szyjka nadal 1 cm nic się nie skróciła ale to dzięki leżeniu . Moje wysiłki nie poszły na marne . Usg nie miałam bo lekarz powiedział ze za często mam co 2 tyg wiec mi tym razem nie zrobi wiec nie wiem ile malec waży.
Sok z pokrzywy można pić ale lekarz nie wie ile mówi ze na butelce pisze. Ale nie zaszkodzi.

Dordaw a zakeży Ci na CC? Co to piersi to mi jeszcze nic nie wycieka wiec nie mam doświadczenia i Ci nie pomogę. Ale chyba lepiej by w nocy ciało oddychało

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gratuluję wizyt bardzo się ciesze ze u was też wszystko dobrze .
Iza przykro mi ze ci nic nie założyli teraz musisz uważać i leżeć i leżeć a będzie dobrze. ☺

reklama
Do góry