reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Super, że może się Jup uda wyjść jutro do domku. Czyli jest dobrze. ;) Mnie niestety przychodnia wysłała smsa że lekarza dzisiaj nie będzie i mam dzwonić po innych miejscach gdzie on przyjmuje. L4 mam do jutra. Zadzwoniłam w to miejsce gdzie przyjmuje jutro i wieczorem ma mi dać znać co i jak. Czy mnie wciśnie gdzieś. No i jeszcze jutrzejsze jego przyjmowanie też jest pod znakiem zapytania :/ nie wiem czy ma dyżur czy poród jakiś :p Czekam na informacje. Tutaj do gabinetu mamy najbliżej ale sprzęt usg ma kiepskie :/ nie wiem czy maluszka zmierzy dobrze. Malutki monitorek tu jest strasznie. A trzeci gabinet zas najdalej :/ ehh nie dobrze...

reklama
Widzę że dzisiaj same dobre wiadomości, więc gratuluję zarówno "świeżej" mamusi jak i mamusi która będzie już w domku cieszyć się swoim podwójnym szczęściem.

Życzę również powodzenia na dzisiejszych wizytach.

Hej :-)

ja już po wizycie ;-) wszystko zamknięte na 4 spusty, łożysko wciąż II stopień, wszystkie przepływy cacy, młoda ma ok. 3,3 kg i... pani dr stwierdziła, że jednak zobaczymy się za 2 tygodnie ;-) więc jak któraś z was sobie życzy, to mogę spokojnie odstąpić kolejkę do rodzenia ;-) 30 kwietnia moja gin ma już urlop, więc najbarddziej prawdopodobny termin cc na chwilę obecną to 4 maja ;-) z ciekawostek młoda pierwszy raz pięknie buziaczka pokazała i ma nos i usta po tatusiu :-) nawet ginka to potwierdziła ;-) no i to by było na tyle ;-)

Milly gratuluje i pochwal sie malutkim jak znajdziesz chwilke :-)

Auralka gratuluje wizyty i wybrania terminu cc

Ja mam torbe na jutro/ dzis juz czesciowo spakowana. Jeszcze musze dopakowac jutro rano leki, ladowarki, duzooo jedzenia itd.
Wynik z posiewu ujemny. Mam nadzieje ze mnie jutro przyjma do szpitala, zbadaja i zalaza szew.

reklama
Do góry