reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Mitaginka - ale masz pamiątkę :-) ja ostatnio rozmawiałam z M, że jak w końcu będę mogła uprawiać seks to czy będę pamiętała co i jak po takiejj długiej przerwie. Od grudnia już celibat ponieważ tak mnie jajniki bolały przy stymulacji do in vitro, że nawet nie byłam w stanie się ruszyć o co mówić o seksie, a po transferze lekarz zalecił celibat
Auralka - zdrówka dla synka i dla Ciebie żebyś się nie zaraziła, trzymam kciuki za wizytę. Też jutro mam, mam nadzieje, że szyjka trzyma pięknie...
Malinova - ja bym brała 05 taka ładna data :) choć 07 maja też bardzo ładnie będzie :) zawsze można losować:)
Jup - nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić tak to jest z bliźniakami :) podziwiam takie mumusie podwójne
Dzastina - a gdzie łożeczko wstawiacie? do swojej sypialni?? u mnie synek zazdrosny, że mały będzie z nami w sypialni..

Ostatnia edycja:
reklama
Dzastina dopiero w niedziele napiszę Ci co trzeba zabrać do szpitala, siostra spisała ale nie chciało mi się przez tel spisywać.

Moja Natalia ostatnio ma taki odjazd na punkcie niemowlaków, że tylko lalki przegląda na allegro i you tube i już wybiera co mamy jej kupić na dzień dziecka, do tego jakieś łóżeczka, huśtawki, ubranka i inne pierdoły, chyba też robi się trochę zazdrosna o przyszłą siostrę i też zaczyna oczekiwać swojego dziecka-lalki.

Okazało się że bilans mamy dzisiaj :-/ M. Nie bardzo może się znów urywać. W pon miał wolne, wczoraj też pół dnia. I co? Muszę iść na nogach. To dalej niż do przedszkola (urok mieszkania na obrzeżach miasta). Może jakoś dojdziemy. Po wczorajszym Przytulanku brzuch spina się co chwilę. Na tym zadupiu tu gdzie mieszkam nawet już autobus nie dojeżdża :-/

Mitaginka, trzymaj się jakoś. Może wolniutko dojdziesz? A nie ma Cię kto podwieź, jakaś sąsiadka, albo teście?
No przytulanki, przyspieszają poród, więc ten brzuszek to pewnie może się tak dzisiaj spinać:/

Monisia, super to czekam do niedzieli:) pewnie trzeba zabrać absolutnie wszystko:) może mnie to jakoś zmobilizuje do spakowania torby:)

Kołtunek, my mamy tylko 2 pokoje, jeden to pokój Igi, a drugi to nasze all in one:) Mała będzie spała póki co z nami, na razie zazdrości nie ma, ale co będzie jak się urodzi to się okaże:) leżaczek już załatwiony? Bo pogoda wyśmienita:)

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Mitaginka gratuluję pożegnania niebieskiego przyjaciela :-) możesz z niego zrobić teraz zabawkę do wody dla dziewczyn ;-) teraz pewnie już za późno, ale ja bym przełożyła bilans na za miesiąc np. tak jak Dzastina radzi :tak:

Dobra to teraz ustalamy, że wszystkie czekamy do maja, a potem to już hurtowo zaczniemy się rozładowywać ;-)
Dzisiaj idę na wizytę i mam nadzieję, że usłyszę to samo co ostatnio o mojej szyjce ;-) twarda, zamknięta, około 2 cm długości i skierowana w stronę kości krzyżowej ;-) jeszcze muszę dzisiaj tacie kupić prezent urodzinowy ;-)

Dziewczyny robiłam te badania tak wiec Alat 40,8 norma do 35, AST 26,5 norma do 35, bilurubina 0,40 norma 1,2 i fosfataza 150 norma do 150. No i co Wy na to? No i ten Alat zleca mi diabetolog i ostatnio miałam w normie je chyba 32 około.

Auralka powodzenia na wizycie. Zycze usłyszenia tego co napisalas ;)

Mitaginka dalas radę z bilansem?

reklama
Do góry