reklama
Katarynek83
Zaangażowana w BB
Będziesz również na tym etapie tez jak byłam we wcześniejszych tygodniach były tutaj dziewczyny już na końcówce i tez tak myślałam jak Ty teraz wiec głowa do góry bo wszystkie przez to przejdziemy i trzeba myśleć pozytywnie. To forum pokazuje wiele szczęśliwych zakończeń a to daje nam wszystkim sileAle Wam zazdroszczę, oczywiście w tym pozytywnym sensie że jesteście już tak blisko i że dzieciom nic już nie grozi, tez chciałabym być już na tym etapie i spać spokojnie
Mama2018mama
Fanka BB :)
Będziesz również na tym etapie tez jak byłam we wcześniejszych tygodniach były tutaj dziewczyny już na końcówce i tez tak myślałam jak Ty teraz wiec głowa do góry bo wszystkie przez to przejdziemy i trzeba myśleć pozytywnie. To forum pokazuje wiele szczęśliwych zakończeń a to daje nam wszystkim sile
@Edyta93
Potwierdzam marzyłam o tym zeby być chociaż w 30tyg a jak ktoś był dalej to bylo to dla mnie tak odległe i nierealne a tu proszę
Tak więc glowa do góry zleci
@Edyta93
Potwierdzam marzyłam o tym zeby być chociaż w 30tyg a jak ktoś był dalej to bylo to dla mnie tak odległe i nierealne a tu proszę
Tak więc glowa do góry zleci
Dziewczyny powiedzcie mi jak wygląda pobranie gbs z odbytu. Mam mieć za 2 tyg i już się boję.Oj tak lubimy fajne wiadomości
Magdalena_
Aktywna w BB
Dziewczyny powiedzcie mi jak wygląda pobranie gbs z odbytu. Mam mieć za 2 tyg i już się boję.
Ja jestem na świeżo bo akurat miałam dziś, po prostu lekarz patyczkiem dotyka najpierw w pochwie, później przy pupie i tyle, 2 sekundy i pobrane
Magdalena_
Aktywna w BB
Ale Wam zazdroszczę, oczywiście w tym pozytywnym sensie że jesteście już tak blisko i że dzieciom nic już nie grozi, tez chciałabym być już na tym etapie i spać spokojnie
Chyba wszystkie znamy to uczucie Ja trafiłam na forum jakoś w 21 tygodniu, od 23 (dokładnie od Świąt Bożego Narodzenia) się udzielam i uwierz, że dla mnie też te wszystkie dalsze tygodnie były nierealne do osiągnięcia, a z perspektywy czasu nawet nie wiem kiedy to minęło Zazdrościłam dziewczynom i chciałam być już na ich miejscu, no i proszę bardzo - jestem! Ciebie też to wkrótce czeka, zobaczysz
W sensie nie wkłada tam głęboko? Bo już się przeraziłamJa jestem na świeżo bo akurat miałam dziś, po prostu lekarz patyczkiem dotyka najpierw w pochwie, później przy pupie i tyle, 2 sekundy i pobrane
Magdalena_
Aktywna w BB
W sensie nie wkłada tam głęboko? Bo już się przeraziłam
Nie, nie, bardzo płytko
reklama
Magdalena_
Aktywna w BB
Przede wszystkim gratuluję dotrwania do 37tyg!!! 3 kilo to superowo
Czekam na wieści z porodowki życze aby było szybko i bezboleśnie
Dziękuję
Podziel się: